TOGG 60 bin TL iade yapıyor! Para iadesi nasıl alınır? TOGG e-cüzdan işlemlerinde bu hatayı yapmayın!

TOGG elektrikli otomobil ön siparişi veren ve liste dışında kalan kullanıcılar ödedikleri paranın iade sürecini ve TOGG e-cüzdanından nasıl para çekeceğini merak etmeye başladı. Haberimizde TOGG para iadesi alma ve e-cüzdanınızdan para çekme hakkında bilmeniz gereken tüm bilgileri size sunacağız. İşte detaylar…

TOGG T10X için yapılan çekiliş, 29 Mart Çarşamba günü saat 21:00'de şirketin resmi YouTube hesabından canlı yayınlandı. Noter huzurunda gerçekleştirilen etkinlik, noter tasdiki tamamlandıktan sonra sonuçlar TOGG internet sitesinde yayınlandı. Çekiliş sonuçlarının açıklanmasının ardından isimleri açıklanmayan kişiler, TOGG ön ödeme ücreti iade sürecini araştırmaya başladı. Ön ödeme yaptıysanız ancak ana veya yedek listede yer almıyorsanız, ödemeniz hesabınıza iade edilir. İşte iade alma yöntemi…

TOGG E-CÜZDAN'DAN PARA ÇEKME İŞLEMİ NASIL YAPILIR?

TOGG 60 bin TL iade yapıyor! Para iadesi nasıl alınır? TOGG e-cüzdan işlemlerinde bu hatayı yapmayın!

TOGG e-cüzdanınızdan para çekmek basit ve kolaydır. Sadece şu adımları izleyin: TOGG hesabınıza giriş yapın ve e-cüzdan bölümüne gidin. Para çekme seçeneğini seçin ve çekmek istediğiniz tutarı girin. Tercih ettiğiniz ödeme yöntemini seçin ve para çekme işlemini onaylayın.

Sipariş hakkı elde edemeyen kullanıcılara kaporaları kullanıcıların öncelikle Trumore e-Cüzdanlarına daha sonra da bankalarına bağlı olacak şekilde en fazla 14 gün içerisinde otomatik olarak hesaplara geri yatacaktır.

İLK TESLİMATLAR BAŞLIYOR

TOGG'un T10X modelinin 314 km menzilli versiyonunun ilk teslimatları Temmuz 2023'te başlayacak. V2 donanım seviyesinin 523 km menzilli versiyonunun teslimatları ise Nisan 2023 itibarıyla yapılacak.

TOGG bunun yanında şanslı 20 bin kullanıcının yanında 20 bin kişiyi de yedek listeye aldı. 2023 senesi içerisinde planlanmış olan teslimatlarda iptaller yaşanırsa yedek listede devreye alınacak ve buradan sırayla kullanıcılar ilk gruba dahil edilecek. Ama 2023 senesinde teslimatları için yedek liste olup da asıl listeye giremeyenler 2024’te ocak ayı itibarı ile tespit edilecek yeni paket ve konfigürasyon seçenekleri ile T10X’i sipariş edebilecekler. Bu siparişi vermiş olanlar, 2024 senesi haziran ayına dek herhangi bir çekilişe girmeden TOGG’larını teslim alabilecektir.

TOGG 60 bin TL iade yapıyor! Para iadesi nasıl alınır? TOGG e-cüzdan işlemlerinde bu hatayı yapmayın! ile ilgili etiketler TOGG
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.