Dünya devinin CEO'sundan TOGG'a övgü dolu sözler: Bu model muhteşem!

Dünyanın en büyük Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2024'te yerini alan TOGG, büyülemeye devam ediyor. CES CEO’su Gary Shapiro'dan Türkiye'nin yerli otomobili TOGG hakkında övgü dolu sözler geldi.

TOGG'un dünyanın en büyük Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2024'te tanıttığı ve fastback olarak kullanıcıların beğenisine sunduğu yeni modeli T10F, birçok kişinin dikkatini çekti. Teknoloji içeriği üreten Ozancan Kubilay'a konuşan CES CEO’su Gary Shapiro, Türkiye'nin yerli otomobili TOGG hakkında övgü dolu sözler sarf etti.

CES CEO'SU: MUHTEŞEM! ÇIĞIR AÇIYOR

Üçüncü defa CES'e katılan TOGG ile ilgili soruya CES CEO’su Gary Shapiro ''Muhteşem bir şirket. İnovasyonla küresel olarak çığır açıyor. Bu model muhteşem! Sadece bu değil, diğer ürün de muhteşem. SUV model inanılmaz. Harika bir otomobil.'' ifadelerini kullandı.

TOGG AKILLI CİHAZ KAMERASINI DA TANITTI

Şirketten yapılan açıklamaya göre, CES'te ürün, tasarım ve teknolojilerini sergileyen TOGG, AI Kamera uygulamasının duyurusunu da yaptı.

Togg'un AI Kamera yeniliği, kullanıcıların yaşam yolculuklarının her anını kaydetmelerine, düzenlemelerine, paylaşmalarına, saklamalarına ve böylece ölümsüz anılar biriktirmelerine olanak tanıyor.

Bu uygulamayla en yeni görüntü işleme teknolojilerine, görüntü yönetimi sistemlerine, yapay zeka tabanlı filtrelere ve fotoğraf düzenleme araçlarına doğrudan erişen kullanıcıların içlerindeki sanatçı da ortaya çıkıyor.

Dikiz aynasının hemen üzerinde yer alan AI Kamera'nın geniş lensinin konumu, tüm yolcuların her kareye dahil olmasını mümkün kılıyor.

Bu inovasyon sayesinde sahne tanıma, otomatik ışık düzeltme, yüz ve gülümseme algılama, nesne izleme ve otomatik odaklama dahil olmak üzere 19 farklı yapay zeka algoritması kullanılarak en basit görüntüler bile üst düzey görsellere dönüşebiliyor.

Yalnızca tek bir tıkla çok sayıda yapay zeka filtresi uygulanarak uzay, kedi temalı "patiler" veya gelecek fantezisi gibi yeni dünyalara erişilebiliyor, epik maceralardan sahneler tekrar tekrar yaşanabiliyor.

AI Kamera uygulamasına yakında TruStore üzerinden erişebilecek kullanıcılar, görüntüleri çektikten sonra görselleri sosyal medyada arkadaşlarıyla paylaşmadan önce düzenleyebilecek, hatta yolculuk sırasında görsel galerilerini "sergi moduna" alarak herkesi eğlenceye dahil edebilecek.

Dünya devinin CEO'sundan TOGG'a övgü dolu sözler: Bu model muhteşem! ile ilgili etiketler TOGG
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.