Araç muayenelerinde yeni dönem! Artık zorunlu olmayacak

TÜVTÜRK, milyonlarca araç sahibini ilgilendiren değişikliği duyurdu. Araç muayenesinde süre değişti. Buna göre; yeni bir araç satın alan sürücüler için ilk 3 yıl boyunca muayene yaptırma zorunluluğu ortadan kaldırıldı.

Araç muayenelerinde milyonlarca araç sahibini ilgilendiren değişikliği TÜVTÜRK duyurdu.

TÜVTÜRK, yeni bir otomobil satın alan sürücüler için ilk 3 yıl boyunca muayene yaptırmanın zorunlu olmadığını belirtti. Türkiye gazetesinde yer alan habere göre, TÜVTÜRK, Türkiye'de trafiğe kayıtlı araçların güvenliğini ve çevreye duyarlılığını artırmak amacıyla önemli bir bilgilendirme mesajı paylaştı.

İLK 3 YIL ZORUNLU DEĞİL

Bu çağrıda, araç sahiplerinin düzenli olarak gerçekleştirmesi gereken muayene prosedürleri ve gelecekte atılacak adımlar detaylı bir şekilde ele alındı.

TÜVTÜRK, muayenesi yapılmamış araçların trafiğe çıkmasını yasaklarken, yeni bir otomobil satın alan sürücüler için ilk 3 yıl boyunca muayene yaptırmanın zorunlu olmadığını belirtti.

 

Araç muayenelerinde yeni dönem! Artık zorunlu olmayacak ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.