Teşkilat'ın Mete Başkanı'ndan kötü haber! Oyuncu Mesut Akusta beyin kanaması geçirdi! Eşi açıkladı!

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinde Mete Başkan rolünü oynayan oyuncu Mesut Akusta beyin kanaması geçirdi. Oyuncunun eşi sosyal medya hesabından duyurdu.

Mesut Akusta kimdir, kaç yaşında? TRT 1'in sevilen dizisi Teşkilat oyuncu Mesut Akusta eşinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırıldı. Acil ameliyata alınan oyuncunun son sağlık durumunu yine eşi açıkladı.

TEŞKİLAT'IN METE BAŞKANINDAN KÖTÜ HABER!

Mete Başkan rolüyle oynadığı Teşkilat dizisinin başarılı reytingler almasında önemli katkıları olan oyuncu Mesut Akusta'nın son sağlık durumu nasıl?

Ünlü oyuncu Mesut Akusta beyin kanaması geçirdi!

Mesut Akusta'nın eşi Şafak Özbir yaptığı açıklamada;

"Eşim Mesut Akusta bugün beyin kanaması geçirdi, acil ameliyata alındı. Ameliyat yaklaşık 3 saat sürdü ve başarılı geçti çok şükür. Şu anda yoğun bakımda, lütfen dualarınızı eksik etmeyin" ifadelerini kullandı. Pek çok dizi ve sinema filminde rol alan Mesut Akusta, bir çocuk babası.

Mesut Akusta kimdir, sağlık durumu nasıl? Mesut Akusta kaç yaşında, aslen  nereli, eşi kim?

MESUT AKUSTA KİMDİR?

Mesut Akusta (d. 22 Şubat 1964, Konya), Türk oyuncu.

Hayatı

Mesut Akusta, 22 Şubat 1964 yılında Konya'da dünyaya geldi. Babasının ölümü üzerine Ankara'ya taşındılar. İlk, orta ve lise öğretimini Ankara'da yaptı. Edebiyat ve sanat fakültesini kazandı. Ankara'da çocuk oyunu ile tiyatroya başladı. 1992 yılında Hadi Çaman Yedi Tepe Oyuncuları'na katıldı. 1997 yılında Nezihe Araz'ın yazdığı Cahide oyununda rol aldı. Fehim Paşa Konağı, Atları da Vurdular ve Şerefe Yirminci Yüzyıl adlı müzakerelerde yer aldı. 14 Ocak 2011 yılında kaza yapan Mesut Akusta büyük bir tehlike atlatmıştır.

Teşkilat'ın Mete Başkanı'ndan kötü haber! Oyuncu Mesut Akusta beyin kanaması geçirdi! Eşi açıkladı! ile ilgili etiketler TRT 1 mesut aksuta şafak özbir
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.