Teşkilat TRT 1 canlı izle! TEŞKİLAT 61. son bölüm full izle

Teşkilat 61. bölümünü full izlemek isteyen dizi severler arayışta. Pazar akşamlarının sevilen dizisi Teşkilat yeni bölümü TRT 1 canlı yayınında. İşte, TEŞKİLAT 61. bölüm izle linki…

Teşkilat 61. bölümünü full izlemek isteyen dizi severler arayışlara başladı. Pazar akşamlarının sevilen dizisi Teşkilat son bölümü ile TRT 1 ekranlarında.

Başrollerinde Murat Yıldırım ile Deniz Baysal Yurtcu’nun oynadığı Teşkilat son bölümünde; Girdabın içine çekilen Ömer, oklar kendisini gösterince son nefesini vermek üzeredir.

Frederick’in bilgisayarından alınan verilerden bir suikast olacağı bilgisine ulaşan ekip üyeleri, suikast planını çözmeye çalışır. Celine’in vurulmasından dolayı karmaşık duygular içinde olan Hartley ise kendisini Helen’le yüzleşmenin tam ortasında bulur.

Teşkilat TRT 1 canlı izle! TEŞKİLAT 61. son bölüm full izle

Efkar ve Korkut, Sacide’yi korumak için gittikleri yerde ummadıkları birisine yakalanır. Ömer, suikastı gerçekleştirecek tetikçiye doğru yola çıkar.

Bu yolun sonunda ulaşacağı tetikçi, hiç beklemediği birisi çıkacaktır. Hartley’in kurduğu kumpas, tüm dengeleri alt üst ederken; ekip ise bir açmazın içine doğru sürüklendiğinden habersizdir.

Teşkilat TRT 1 canlı izle! TEŞKİLAT 61. son bölüm full izle ile ilgili etiketler Teşkilat

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.