Teşkilat 5. bölüm fragmanı

Teşkilat 5. bölüm fragmanı izlemek isteyenler arayışta. 28 Mart Pazar akşamında TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinde Zayed Fati intikam yemini etmiştir. Peki, Teşkilat 5. yeni bölüm fragmanı tanıtımı yayınlandı mı?

Teşkilat 4. bölüm ile 28 Mart akşamında TRT 1 ekranlarında yayınlandı. Teşkilat 4. bölümde; Ekibin başarılı operasyonu ile saf dışı kalan Zayed Fati intikam yemini ederek, yok edilecekler listesinin en başında Serdar'ın adını kazır. Teşkilat 5. yeni bölümü 4 Nisan Pazar akşamında TRT 1 ekranlarında.

Ekibin sıkı çalışmaları sonucunda Zayed Fadi’nin planları tamamen darmadağın olmuştur. Serdar’ı ortadan kaldırılacaklar listesinin en tepsine ekleyen Fadi, intikam yemini etmiştir.

Serdar’ın Berlin’den çıkıp çıkmadığını öğrenmek için adamlarını seferber ediyor. Serdar ise Fadi ve adamlarını Berlin’i terk ettiğine inandırıyor. Ekip elde ettiği istihbaratla Fadi’nin provokasyonlarını önlemek için harekete geçiyor. Serdar ve ekibin Berlin’i terk etmeyerek tüm planları alt üst etmesi, Ceren’i zor duruma sokuyor. Ceren, artık kendini Fadi’ye yeniden kanıtlamak zorunda.

Teşkilat 5. bölüm fragmanı izle
Teşkilat 5. bölüm fragmanı

Fadi’nin adamlarının desteği ile Neo-Nazi grupları Berlin’de gurbetçi Türklere saldırıyor. Ekip bu saldırıların önüne geçmek için tehlikeli bir oyun kuruyor. Serdar farklı bir kimlikle Neo-Nazilerin içine sızıyor. Serdar bu zorlu görevde geçmiş travmalarının etkisinde kalıyor. Gurbetçi Türklere karşı provokasyonlara engel olmaya çalışan ekip, uluslar arası bir krizin içine sürükleniyor.

Teşkilat 5. bölüm fragmanı ile ilgili etiketler teşkilat Teşkilat yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.