Teşkilat 4. son bölüm izle

Teşkilat 4. bölüm ile TRT 1 ekranlarında yayında. 28 Mart Pazar akşamında ilgiyle takip eden Teşkilat 4. bölüm full izle halinde tek parça olarak Youtube platformunda. Peki, Zayed Fadi'nin intikamı ne olacak?

Başrollerinde Çağlar Ertuğrul ile Deniz Baysal Yurtcu’nun oynadığı Teşkilat dizisi 4. bölüm ile 28 Mart Pazar akşamında TRT 1 ekranlarında izleyenlerinin karşısına çıktı. Ekibin sıkı çalışmaları sonucunda Zayed Fadi’nin planları tamamen darmadağın olmuştur. Serdar’ı ortadan kaldırılacaklar listesinin en tepsine ekleyen Fadi, intikam yemini etmiştir.

Serdar’ın Berlin’den çıkıp çıkmadığını öğrenmek için adamlarını seferber ediyor. Serdar ise Fadi ve adamlarını Berlin’i terk ettiğine inandırıyor. Ekip elde ettiği istihbaratla Fadi’nin provokasyonlarını önlemek için harekete geçiyor. Serdar ve ekibin Berlin’i terk etmeyerek tüm planları alt üst etmesi, Ceren’i zor duruma sokuyor. Ceren, artık kendini Fadi’ye yeniden kanıtlamak zorunda.

Teşkilat 4. bölüm full izle
Teşkilat 4. bölüm izle

 

Fadi’nin adamlarının desteği ile Neo-Nazi grupları Berlin’de gurbetçi Türklere saldırıyor. Ekip bu saldırıların önüne geçmek için tehlikeli bir oyun kuruyor. Serdar farklı bir kimlikle Neo-Nazilerin içine sızıyor. Serdar bu zorlu görevde geçmiş travmalarının etkisinde kalıyor. Gurbetçi Türklere karşı provokasyonlara engel olmaya çalışan ekip, uluslar arası bir krizin içine sürükleniyor.

Teşkilat Son Bölümde Neler Yaşandı?

Serdar, hala inanmakta zorluk çekse de, içine çekildiği aşk oyununu sorguluyor. Bir yandan da ülkenin gözbebeği mühendislerinin öldürülmesi ile ele geçirilen SİHA protokollerinin bulunduğu harici diski bir an önce geri almak istiyor. Tam olarak anlaşamasalar da Zehra’dan yardım alarak, ölümcül bir tuzak kuruyor.

Teşkilat 4. bölüm full izle
Teşkilat 4. bölüm izle

 

Zehra’yı ve merkezdekileri önce sinirlendirse de tuzak işe yarıyor ve Ceren ile Serdar arasındaki savaş iyice kızışıyor. Ölmeden önce ölenler, bir yandan ailelerinin kendilerinin kaybı karşısında yaşadıklarını uzaktan takip edip, onlara ellerini uzatamamakla baş etmeye çalışıyor.

Teşkilat 4. son bölüm izle ile ilgili etiketler teşkilat Teşkilat son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.