Teşkilat 3. son bölüm izle

Teşkilat 3. bölüm full izle yayında. Pazar günlerinde TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat 3. bölüm tek parça halinde kesintisiz olarak Youtube de. Peki, Teşkilat 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerinde Çağlar Ertuğrul ile Deniz Baysal Yurtcu’nun yer aldığı Teşkilat dizisinin 3. son bölümü 21 Mart Pazar gününde TRT 1 ekranlarında izleyicisi ile buluştu.

Her bölümü birbirinden aksiyon dolu sahnelerle dolu olan Teşkilat dizisinde bu hafta; Yaşananlar sonrasında Serdar nasıl bir oyunun içinde olduğu aldırmadan canını dişine takarak vatanı ile mücadeleye devam edecektir.

Teşkilat 3. Bölüm Özeti

Yaşananlara inanmakta zorluk çeken Serdar, içine girmekte olduğu aşk oyunundan dolayı kendisini sorgular. Diğer yandan da ülkenin gözbebeği mühendislerinin öldürülmesi ile ele geçirilen SİHA protokollerinin bulunduğu harici diski bir an öncesinde geri almak zorundadır. Zehra’dan yardım alarak ölümcül bir tuzağın peşinde olan Serdar, bunun işe yaramasından dolayı oldukça mutludur.

Teşkilat 3. bölüm full izle

Ölmeden önce ölenler, bir yandan ailelerinin kendilerinin kaybı karşısında yaşadıklarını uzaktan takip ederken diğer yandan da vatan sevgisi ile her şeyi göze alarak bulundukları bu görevde SİHA fabrikasına saldırı talimatını verenlerin peşindedir. Kurulan bir oyun ile Pascal’a saldırı talimatını veren şirketin kapılarını aralar.

Teşkilat 3. Bölüm Full İzlemek İçin Tıklayınız

Teşkilat 3. son bölüm izle ile ilgili etiketler teşkilat Teşkilat 3. bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.