Terk edilmiş bebeği Acil Tıp Teknikeri emzirdi

Pendik'te terk edilmiş bebek vakasına giden Büşra adlı Acil Tıp Teknikeri, bebeği emzirdi. Hastaneye gidip ilgilendi, ona kendi bebeğinin giysilerinden giydirdi. Israr üzerine bir de ismini koydu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, süt kızı ile Büşra Hanım'ın videosunu sosyal medyadan paylaştı.

İstanbul'un ilçesi Pendik’te görevli Büşra adlı Acil Tıp Teknikeri, terk edilmiş bir bebek vakasına gitti. 14 aylık bebeği olan Büşra Hanım, aç bebeği kendi bebeği gibi emzirdi.

Ertesi gün hastaneye gidip terk edilen bebekle yakından ilgilenen Büşra Hanım, miniğe kendi bebeğinin elbiselerinden giydirdi. İstek üzerine adını da Nisa Mihriban koydu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Büşra Hanım'ın süt kızını tanıştırdığı videoyu sosyal medya hesabından paylaştı.

 

Terk edilmiş bebeği Acil Tıp Teknikeri emzirdi ile ilgili etiketler ATT Büşra süt kızı terke edilmiş bebeği emzirdi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.