Teknik direktör İsmail Kartal'dan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde Emir Ortakaya sürprizi

Fenerbahçe'de Emir Ortakaya sahne alıyor. Serdar Aziz'in cezalı, Kim Min-Jae ile Attila Szalai'nin ise sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeceği Beşiktaş derbisinde 17 yaşındaki stoper Emir Ortakaya yedek kulübesinde olacak. İsmail kartal genç savunmacıyı maçın gidişatına göre sahaya sürecek.

Emir Ortakaya Fenerbahçe'de sahaya çıkıyor. Serdar Aziz'in cezalı, Kim Min Jae ile Attila Szalai'nin de sakatlığı sebebiyle teknik direktör İsmail Kartal gözünü altyapıdan 17 yaşındaki stoper Emir Ortakaya'ya çevirdi.

"HAZIR OL EMİR ORTAKAYA"

Geçen hafta Gaziantep FK karşılaşmasının kadrosuna da alınan genç futbolcu Beşiktaş derbisinde de yedek soyunacak. Sabah'ta yer alan habere göre; Emir ile idmanlarda yakından ilgilenen teknik direktör Kartal da futbolcusundan her an oynayacakmış gibi hazır olmasını istedi.

AS TAKIMLA ÇALIŞTIRDI

Sarı-lacivertli teknik adamın 17 yaşındaki stoperi taktik antrenmanlarda as takımda denediği öğrenildi. U17 Milli Takımı'nda da forma giyen Emir, U19 Süper Ligi'nde 23 maçta oynarken, 2 tane de gol attı. Fenerbahçe'de defansın göbeğinde bugün Tisserand-Novak ikilisi oynayacak.

Teknik direktör İsmail Kartal'dan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde Emir Ortakaya sürprizi ile ilgili etiketler Süper Lig Fenerbahçe Beşiktaş Emir Ortakaya İsmail Kartal
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.