Tarkan farkı! Kenan Doğulu'nun 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda verdiği konserinden kazandığı ücret dudak uçuklattı

Ünlü şarkıcılar, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yılı etkinlikleri çerçevesinde farklı şehirlerde sahne almışlardı. Ünlü popçu Kenan Doğulu da 30 Ağustos için düzenlenen etkinlikler kapsamında İstanbul Beşiktaş'taki Barbaros Meydanı'nda konser vermişti. Kenan Doğulu'nun 2 saatlik konser için aldığı ücret ortaya çıktı. Doğulu konserden mini bir servet kazanırken, Tarkan'ın bu akşam İzmir'de vereceği konserinden hiç ücret talep etmemesi ise takdir gördü.

Beşiktaş Belediyesi, 30 Ağustos Zaferi'nin 100'üncü yıl dönümünü Zafer Yürüyüşü ve Kenan Doğulu konseri ile kutlamıştı. Doğulu, Barbaros Meydanı'na kurulan dev sahnede konser vermişti. Kenan Doğulu'nun Beşiktaş konserinden kazandığı ücret ortaya çıktı.

KENAN DOĞULU

150 BİN DOLARI CEBİNE İNDİRDİ 

Magazin Kuryesi'nin haberine göre; 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıldönümünde Beşiktaş Belediyesi’nin düzenlediği konserde sahne alan Kenan Doğulu’nun 2 saatlik sahne performansı için 150 Bin Dolar ( 2.7 Milyon TL) aldığı ortaya çıktı.

TARKAN, İZMİR KONSERİNDEN ÜCRET ALMAYACAK

Öte yandan İzmir’in Kurtuluşunun 100. yıldönümü etkinlikleri kapsamında bu akşam sahne alacak olan Megastar Tarkan’ın hiçbir ücret talep etmeden sahne alacağı öğrenildi. Tarkan 4 saat sahnede kalacak ve konser bedeli olarak ücret almayacak.

 

Tarkan farkı! Kenan Doğulu'nun 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda verdiği konserinden kazandığı ücret dudak uçuklattı ile ilgili etiketler Kenan Doğulu Tarkan Konser İzmir Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.