Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı: "2023 yılında 1 milyon 215 bin gıda denetimi gerçekleştirildi"

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı 2023 yılı denetim verilerini paylaştı. Bu yıl 1 milyon 215 bin gıda denetimi gerçekleştirildiğini açıkladı.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, TBMM'de bütçe görüşmelerinde konuştu. Bakan üretim ve ihracata ilişkin rakamları da paylaştı. İşte o açıklamanın detayları...

Bakan İbrahim Yumaklı gıda denetimi, üretim ve ihracat rakamlarını verdi. Bakan, "2023 yılında 1 milyon 215 bin gıda denetimi gerçekleştirdik. 2023 yılı içerisinde toplam 58 milyon doz şap aşısı ürettik ve 40 milyon dozunu uyguladık. Azerbaycan’a 9 milyon doz şap aşısı ihraç ettik." ifadelerini kullandı.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı: "2023 yılında 1 milyon 215 bin gıda denetimi gerçekleştirildi" ile ilgili etiketler İbrahim Yumaklı
GÜNÜN VİDEOSU

İran Dini Lideri Hamaney'den skandal sözler: Osmanlı, Yunanlara zulmetmişti...

Tahran Kitap Fuarı'nı ziyaret eden İran'ın "dini" lideri Hamaney'in, eline aldığı bir kitap sonrası yaptığı konuşma büyük tepki çekti. "Bu, Yunanlılar tarafından Türklere karşı yazılmıştır." diyen Hamaney'in "Osmanlı Türkleri tarafından Rumlara yapılan zulmü çok güçlü ve güzel bir şekilde anlatıyor." sözleri gündem oldu.