ANKARA AYAKTA: ‘TEMİZ ELLER’ İSİMLİ DARBE GİRİŞİMİ SORUŞTURMASINDA YENİ GELİŞMELER!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, TSK'nın Irak'ın kuzeyine yönelik operasyonunu, Külliye’deki gece yarısı zirvesinde konuşulanları, emniyette yaşanan gizli tanık depreminin perde arkasını ve Cumhur İttifakı’na kumpas planının finans ayağını değerlendirdi.

''ANKARA EMNİYETİNDEKİ GELİŞMELER FETÖ'CÜLERİN TARZINA BENZEYİNCE, GİZLİ TANIĞIN İTİRAFLARI İFŞA OLUNCA ANKARA ALARMA GEÇTİ''

Bozkurt, ''Dün gece saatlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan İbrahim Kalın ve Yılmaz Tunç'u acil toplantıya çağırdı. Olay Ankara emniyetindeki gelişmeler. Bakan Ali Yerlikaya neden çağırılmadı? Ankara emniyetindeki gelişmeler FETÖ'cülerin tarzına benzeyince, gizli tanığın itirafları ifşa olunca ankara alarma geçti. Bu mevzu 3 polis müdürünün görevden alınmasıyla geçiştirilecek bir mevzu değildir. Ankara'daki teyakkuz hali son derece normaldir. MİT de bu sürece dahil olarak araştırma ve inceleme yapıyor.

''KAPLAN'A AİT MEKANLARDA ORGANİZE SUÇU BESLEYEN FİNANS BOYUTU OLUP OLMADIĞI İNCELENİYOR''

Ayhan Bora Kaplan'a ait Ankara'da yemek, eğlence ve organizasyon alanlarında faaliyet gösteren şirketler söz konusu. Bu şirketten bazıları soruşturma kapsamında TMSF'ye geçti. Kaplan'a ait mekanlarda organize suçu besleyen finans boyutu olup olmadığı inceleniyor.

''UĞUR DÜNDAR'A BİR KUMPAS OLABİLİR''

Ayhan Bora Kaplan soruşturması kapsamında firari Serdar Sertçelik'in Uğur Dündar ile görüştüğüne dair ciddi iddialar var. HTS kaydı meselesi gündeme gelmeli. Bu Uğur Dündar'a da bir kumpas olabilir.

''ABDÜLKADİR SELVİ'Yİ OSMAN KAVALA SEVDASI TUTMUŞ''

Birileri Osman Kavala üzerinden de operasyon çekmeye çalışıyor. Abdülkadir Selvi'yi bir Kavala sevdası tutmuş. Bu kadar çok seviyorsa yıllardır neredeydi? Kavala olayında somut bazı veriler, toplantılar ve ilişkiler ağından bahsediliyor. Bu ilişkiler ağından casusluk filmi olur. Selvi'ye meslekteş uyarısı yapalım. Haber yazsın, hakikatin peşinden koşsun, psikolojik harp yapmasın. AİHM'in FETÖ'cülerle ilgili aldığı kararları türkiye uygulamıyor. Bylock nasıl delil değildir? Bunu dayatmaya çalışıyorlar. Hem Kavala hem de AİHM üzerinden vurmaya çalışacaklardı.'' ifadelerini kullandı.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

ANKARA AYAKTA: ‘TEMİZ ELLER’ İSİMLİ DARBE GİRİŞİMİ SORUŞTURMASINDA YENİ GELİŞMELER! ile ilgili etiketler Ankara AK Parti MHP Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Erdoğan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.