Turgay Güler'den dikkat çeken paylaşım: Skandal Ankara Emniyeti'yle sınırlı değil! FETÖ'cüleri çaktırmadan getiriyorlar...

Türkiye, Ankara Emniyeti'ndeki kirli kumpasa kilitlenmişken Gazeteci Turgay Güler'den dikkat çeken bir paylaşım geldi. "Skandalın sadece Ankara Emniyet Müdürlüğü'yle sınırlı olmadığı biliniyor!" diyen Güler, İstanbul Emniyeti'nde de ciddi sorunlar olduğunu ve FETÖ'cü kadrolaşmaların yaşandığını belirtti. 

Ayhan Bora Kaplan organize suç örgütü operasyonu sonrası bazı emniyet görevlilerinin AK Parti’ye yönelik 17-25 Aralık benzeri bir kumpas hazırlığında olduğu ortaya çıkmış, iddialar üzerine 3 polis müdürü görevden uzaklaştırılmıştı.

Ayhan Bora Kaplan’a yönelik soruşturmanın emniyet ayağında çarpıcı gelişmeler yaşanırken Gazeteci Turgay Güler'den dikkat çeken bir paylaşım geldi. 

EMNİYET'TE FETÖ'CÜ KADROLAŞMALAR...

"Skandalın sadece Ankara Emniyet Müdürlüğü'yle sınırlı olmadığı biliniyor!" diyen Güler, İstanbul Emniyeti'nde de ciddi sorunlar olduğunu ve FETÖ'cü kadrolaşmaların yaşandığını belirtti. 

İşte Güler'in o paylaşımı:

 

 

 

 

Turgay Güler'den dikkat çeken paylaşım: Skandal Ankara Emniyeti'yle sınırlı değil! FETÖ'cüleri çaktırmadan getiriyorlar... ile ilgili etiketler Ankara İstanbul FETÖ Turgay Güler
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.