Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Yerlikaya ile görüşecek mi? İçişleri Bakanlığı'ndan açıklama geldi...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın TBMM’de katılacağı Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu toplantısını iptal ettiği, saat 16.00’da Erdoğan ile görüşeceği iddia edilmişti. İçişleri Bakanlığı'ndan açıklama geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün gece saatlerinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve MİT Başkanı İbrahim Kalın ile sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştiği ifade edilen toplantının gündeminde Ankara Emniyet Müdürlüğü'ndeki kumpas soruşturmasının olduğu öğrenildi.

ERDOĞAN, ALİ YERLİKAYA İLE GÖRÜŞECEK İDDİALARI

Sabah’ın aktardığına göre, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın saat 16.00'da TBMM'de katılacağı Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu toplantısını iptal ettiği ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile saat 16.00'da görüşeceği iddia edildi. 

BAKANLIKTAN AÇIKLAMA GELDİ

Söz konusu iddiaya yönelik İçişleri Bakanlığı'ndan açıklama geldi.

Bakanlık yetkilileri, "Saat 16.00'da Sayın Cumhurbaşkanımızın Sayın Bakanımız ile görüşeceği hakkında haber yayılmaktadır. Bu bilgi doğru değildir" mesajını paylaştı.

BAKAN YERLİKAYA: SABREDİN, AÇIKLAYACAĞIM

Bakan Yerlikaya, AK Parti grup toplantısı öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlamış ve "Sabredin, açıklayacağım" ifadelerini kullanmıştı.

 

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Yerlikaya ile görüşecek mi? İçişleri Bakanlığı'ndan açıklama geldi... ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Ali Yerlikaya
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.