Tarık Mengüç'ten kendisini ve ailesini tehdit eden kayınbiraderine uzaklaştırma!

“Şakşuka” adlı parçasıyla bir döneme damgasını vuran Tarık Mengüç’ün uzunca bir süredir kavgalı olduğu kayınbiraderi İsmet S. hakkında uzaklaştırma kararı aldı. İsmet S.’nin Mengüç’ün kendisini ve ailesini tehdit ettiği iddia edildi.

Ünlü şarkıcı Tarık Mengüç’ün başı bu sefer eşinin kardeşi olan İsmet S. ile dertte. Uzunca bir süredir kayınbiraderi İsmet S. ile kavgalı olan Mengüç’ün arasında alacak verecek yüzünden bir tartışma yaşandığı kaydedildi.

Mengüç’ün bu tartışma sonrasında İsmet S.’nin kendisini ve ailesini rahatsız ettiğinden dolayı soluu savcılıkta aldı. Mengüç’ün, "Aileme zarar vermesinden korkuyorum" diyerek şikayet etmesinin sonrasında mahkeme, İsmet S. hakkında 3 ay uzaklaştırma kararı verdi.

Tarık Mengüç'ten kendisini ve ailesini tehdit eden kayınbiraderine uzaklaştırma!

2012 yılında ekonomik sıkıntılar çekmeye başlayan Mengüç, bir bankadan kredi başvurusunda bulunmuştu. Bu başvurusu reddedilen Mengüç, kayınbiraderi İsmet S. ve kredi takip işleri yapan Emin Faruk A.'nın da yardımıyla bankadan kredi çekmişti.

Tarık Mengüç'ten kendisini ve ailesini tehdit eden kayınbiraderine uzaklaştırma! ile ilgili etiketler mahkeme dava tarık mengüç uzaklaştırma
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.