Tanju Özcan kalitesini konuşturdu: 'İb*e gibi p*şt gibi mi oturayım?'

Irkçılığı, seksistliği ve türlü skandallarla adını gündemden hiç düşürmemeyi başaran CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, çocuklar dahil herkesin gözleri önünde, canlı yayındaki basın toplantısında kullandığı “İb..e gibi p..şt gibi mi oturayım?” ifadeleri gündem oldu.

CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, gerçekleştirdiği basın toplantısında kullandığı argo ve küfürlü kelimelerle sözlerle gündemde.

Bolu Belediye binasında basın mensuplarıyla gerçekleştirilen ve sosyal medya üzerinden yapılan canlı yayınlanan toplantıda, bir basın organının yaptığı habere tepki gösteren Özcan’ın 'İbne gibi puşt gibi mi oturayım?' sözleri toplantıya damga vurdu.

'KEDİ GİBİ' BETİMLEMESİNDEN ÇOK İNCİNMİŞ

Hafta sonu oynanan Boluspor-Adanaspor maçında Tanju Özcan’ın AK Parti İl Başkanı Suat Güner ve MHP Başkan İl Başkan Vekili Mehmet Başaran‘ın arasına oturmasını Boluspor için siyasilerin birlik olduğu mesajıyla haberleştiren TV Bolu, Özcan’ın esprili yapısı ve fotoğraftaki ifadesi sebebiyle “Tanju Özcan kedi gibi oturdu… Siyaseten rakip Boluspor için omuz omuza” başlığıyla vermişti.

 

 

Tanju Özcan kalitesini konuşturdu: 'İb*e gibi p*şt gibi mi oturayım?' ile ilgili etiketler kedi küfür gibi tanju özcan ibne puşt oturacaktım

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.