Tamer Karadağlı açıkladı... Iraz Yıldız ile ayrıldılar mı?

Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında aşk yaşamaya başlayan 54 yaşındaki oyuncu Tamer Karadağlı ile 25 yaşındaki piyanist Iraz Yıldız'ın ayrıldığı iddia edilmişti. Kendisine yöneltilen sorularıları yanıtlayan Karadağlı, ilişkisiyle ilgili ''Bunları konuşmanın hiç doğru olduğunu da düşünmüyorum. Erkekliğe de yakıştığına inanmıyorum'' cevabını verdi.

Tamer Karadağlı, geçtiğimiz yıl Mayıs ayında kendisinden 29 yaş küçük olan piyanist Iraz Yıldız ile aşk yaşamaya başlamıştı. İkili geçtiğimiz günlerde ise birbirlerini sosyal medyadan takip etmeyi bıraktılar ve birlikte çekilen fotoğraf karelerini de sildiler. Karağlı ile Yıkdız'ın bu hamlesi ise ayrıldıkları iddiasını beraberinde getirdi.

 

'YOK ÖYLE BİR ŞEY'

Iraz Yıldız'dan ayrıldığı iddia edilen Tamer Karadağlı konu ile ilgili açıklamada bulundu. Sevgilisiyle ayrılık soruları yanıtlayan Karadağlı, ayrılık sorusuna, "Yok öyle bir şey. Bugüne kadar özel hayatımla ilgili konuşmadım. Bunları konuşmanın hiç doğru olduğunu da düşünmüyorum. Erkekliğe de yakıştığına inanmıyorum" dedi.

 

Tamer Karadağlı açıkladı... Iraz Yıldız ile ayrıldılar mı? ile ilgili etiketler Tamer Karadağlı ıraz yıldız