Taksi 3 filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

24 Ağustos ATV yayın akışında yer alan Taksi 3 adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Taksi 3 hangi kanalda? Taksi 3 oyuncuları kimlerdir?

24 Ağustos ATV yayın akışında yer alan Taksi 3 adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Taksi 3 2003 yılında vizyona girmiştir..

TAKSİ 3 FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Marsilya'dan başlayan büyük serüven, buzlarla kaplanmış dev pistlere kadar devam ediyor. Otomobil ile normal amacının dışındaki her şeyi yapmaya bayılan karakterlerimiz, şahsına münhasır Fransızlar ve hepsini içine alan enfes bir mizah dokusu... Taxi 3 her zamanki karakterleriyle devam ediyor.
Luc Besson'un yapımcılığında yaratılan seri Daniel ve Emilien'in bitmeyen öykülerini anlatırken bu kez yönetmen koltuğuna Gerard Krawcyk oturuyor.

TAKSİ 3 FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Gérard Krawczyk

Oyuncular: Frédéric Diefenthal, Samy Naceri, Marion Cotillard

Tür: Aksiyon, Komedi

Yapım Yılı: 9 Mayıs 2003 / 1s 24dk

Taksi 3 filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler ATV Taksi 3 filminin konusu nedir oyuncuları kim Taksi 3 yayın akışı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.