Takımımızı kırmızı kartlardan muhafaza eyle, rakibin ataklarını ofsayt ile kes ya Rabbim!

Zonguldak Birinci Amatör Küme Ereğli Grubu'nda ilk yarıyı lider olarak tamamlayan Ereğlispor Kulübü tarafından camide düzenlenen programda imam, takımın başarılı olması için dua ettirdi. İşte o dua... "Zonguldak Ereğlispor oyuncularını kazadan beladan muhafaza eyle, maçlarda güç kuvvet ver, tüm sakatlıklardan, sıkıntılardan muhafaza eyle ya Rabbim. Bu kardeşlerimizi, bu takımımızı kırmızı kartlardan muhafaza eyle, rakibin ataklarını ofsayt ile kes ya Rabbim. Bu kardeşlerimizin vurduğu toplar gol olsun, her maçta 3 puan nasip olsun. Bu kardeşlerimizin arasındaki birlik, beraberlik, kardeşlik ve aile ortamını sen daim eyle ya Rabbim. Bu kardeşlerimizi kazadan, kem gözden, nazardan muhafaza eyle, vücutlarına sıhhat ihsan eyle, ömürlerine bereket ihsan eyle, kazançlarına helallikten bolluk ihsan eyle, hayırlı istikballer ihsan eyle ya Rabbim."

Takımımızı kırmızı kartlardan muhafaza eyle, rakibin ataklarını ofsayt ile kes ya Rabbim! ile ilgili etiketler Zonguldak dua ereğlispor

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.