MUHALİF GAZETECİDEN CHP'YE ŞOK UYARI!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Ayhan Bora Kaplan soruşturmasına ilişkin 'komplo' açıklamalarını, Ayhan Bora Kaplan suç örgütün iki numaralı ismi Serdar Sertçelik'in elektronik kelepçe takılıyken yaptığı ihallerin kayıtlarını ve muhalif gazetecinin CHP lideri Özgür Özel ve kurmaylarına ilginç ‘Şişede durduğu gibi durmuyor. Kararında tüketin’ uyarısını tartıştı.

''BATILILAR KAVALA'YA SAHİP ÇIKMAZSA YARIN ÖBÜR GÜN YENİ KAVALA'LAR BULAMAZ''

Bozkurt, ''Bahçeli de bizim bi süredir vurguladığımız gibi 'büyük bir operasyon yapılıyor. Cumhur İttifakı'nı bölmeye çalışıyorlar. AK Parti ile MHP'nin arasını açmaya çalışıyorlar' mesajını verdi. Kavala meselesi, Türkiye üzerinde 30-40 yıldır medya ve sanat camiasında etkili olan bir hegemonyanın mücadelesidir. Batılılar Kavala'ya sahip çıkmazsa yarın öbür gün yeni Kavala'lar bulamaz.

''ANKARA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDE BİRKAÇ EMNİYET MÜDÜRÜNÜN AÇIĞA ALINMASIYLA GEÇİŞTİRİLMEYECEK BİR KOMPLO DEVREDEDİR''

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde birkaç emniyet müdürünün açığa alınmasıyla geçiştirilmeyecek bir komplo devrededir. Bir komplo devrededir. Bu olay, sadece Ankara emniyet müdürünün mercek altına alınmasıyla çözülecek bir olay değildir. Daha yukarılarda var mı ona bakılmalıdır. Türkiye'deki istihbarat ayakları incelenmelidir.

''KUMPASIN DİĞER BOYUTUNDA SERDAR SERTÇELİK'İN UĞUR DÜNDAR İLE GÖRÜŞTÜRÜLDÜĞÜ İDDİASI SÖZ KONUSU''

Serdar Sertçelik Ece Ronay ile gittiği içkili restoranda güvenlik görevlisi tarafından vurulmuş. Doktor raporunda 10 gün boyunca ayağı üzerine basmasının kalıcı hasara yol açabileceği söyleniyor. Olay 20 kasım'da oluyor. 21 kasım'da dışarı çıkıyor, çok ilginç. Sertçelik, memur abisine operasyon çekmeye kalktıkları için dediklerini kabul etmek zorunda kaldığını söylüyor. Ciddi bir operasyon ve kumpas söz konusu. Kumpasın diğer boyutunda Serdar Sertçelik'in Uğur Dündar ile görüştürüldüğü iddiası var. Ne konuşuldu, Serçelik'e neler söyletildi, Dündar'a ne sorduruldu? Uğur Dündar çıkıp açıklama yapsın. İddiaya göre Bekir Bozdağ, kumpas meselesiyle ilgili Ali Yerlikaya'ya gitmiş. Yerlikaya'dan sonuç alamayınca Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gittiği söyleniyor. Erdoğan da gereken tavrı ortaya koyuyor. Emniyet ve yargı üzerinden Cumhur İttifakı, AK Parti ve MHP'ye bir operasyon yapılıyor. Bu operasyon sadece 3 emniyet müdürünün açığa soruşturmasıyla geçiştirilecek bir mesele değil. Çok daha üst bir boyut.

''SARAÇHANE MEDYASI DEVREDE''

CHP'de belli ki birileri Özgür Özel'in öne çıkmasından rahatsız olduğu için bu tür açıklamalar yaptı. Bu yazı 'Alkollü kafayla söylüyorlar' demeye getirilen bir yazı. Muhalif gazeteci Ali Mahir Başarır, Veli Ağbaba, Burhanettin Bulut gibi kişileri hedef gösteriyor. Saraçhane çıkışlı bir servise benziyor. Saraçhane medyası devrede.'' şeklinde konuştu.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

MUHALİF GAZETECİDEN CHP'YE ŞOK UYARI! ile ilgili etiketler CHP Ankara Özgür Özel Ekrem İmamoğlu Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun Devlet Bahçeli

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.