Taha Duymaz'ın cansız bedeni yorgana sarı halde bulunmuş!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketine Hatay’da yakalanan fenomen Taha Duymaz ve kardeşi, enkaz altında kalarak hayatlarını kaybetmişlerdi. Yakın arkadaşı Ragıp Narin ise Duymaz’ın annesiyle olan bir karesine yer vererek Taha Duymaz’ın depreme yorgana sarılı bir şekilde yakalandığından söz etti.

6 Şubat sabahında Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler, 10 ilimizde büyük yıkımlara neden olurken on binlerce insanımız hayatını kaybetmişti. Depreme kardeşiyle birlikte halasının evinde Hatay’da yakalanan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz ve kardeşi Melek Duymaz ise enkaz altında kalarak can vermişti. İki kardeşin cansız bedenlerine depremin 12. gününde ulaşılabilmişti.

Ölümüyle birlikte sevenlerini yasa boğan 19 yaşındaki Taha Duymaz'ın yakın arkadaşı Ragıp Narin, fenomenin annesini ziyaret ederek birlikte çektirdikleri fotoğrafa sosyal medya hesabından yer verdi. Narin, Taha'nın son haline ilişkin sözleri adeta yürekleri dağladı.

Taha Duymaz'ın cansız bedeni yorgana sarı halde bulunmuş! - Resim : 2

Narin paylaşımında, "Arkadaşlar, Taha kadar Meryem Annemi de soran çok olmuş. Merak etmeyin o iyi oluyor çok şükür. Çünkü oğlunun cennette olduğuna çok emin. Bir fani genç olarak, oranın buradan çok daha güzel olduğuna ikna ettim kendisini. Aynı zamanda 'Taha'nın en büyük amacı seni mutlu görmek' dedim. 'Onu üzmek yok' dedim o da söz verdi ağlamak yok diye. O, bana Taha'nın emaneti rahat olabilirsiniz. Bu arada ufak bir parantez; "Taha yatakta yakalanmış depreme ve yorgana sarılı bulunmuş. Vücudu tertemiz hiç şişmemiş ve kokusuz şekilde çıkmış; tıpkı hayatı gibi." yorumlarına yer verdi.

Taha Duymaz'ın cansız bedeni yorgana sarı halde bulunmuş! ile ilgili etiketler Taha Duymaz
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.