Tacizci Uşşaki tarikatı lideri Fatih Nurullah'ın ses kaydı

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde 12 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan Uşşaki tarikatı lideri Fatih Nurullah’ın ses kaydı ortaya çıktı. İşte tacizci şeyh Fatih Nurullah’ın cinsel istimarda bulunduğu ses kaydı izle…

Sakarya’nın Akyazı ilçesi Kuzuluk Mahallesi’nde yer alan dergahta meydana gelen olayda 12 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan Uşşaki tarikatı lideri Fatih Nurullah’ın ses kaydı ortaya çıktı. Her şeyi itiraf ettiği ses kayıtlarının ortaya çıkması sonrasında Nurullah, tutuklandı.

Son kaynaklar çerçevesinde cinsel istismarın, baba F.A. ile tutuklanan Fatih Nurullah arasında geçen bir konuşma sonrası ortaya çıktığı belirlendi. Nurullah’ın tutuklanmasına kadar giden sürecin başlangıcı olan konuşmanın kaydı daha sonra ortaya çıktı.

Konuşmada, Fatih Nurullah, baba F.A.’ya yaptıklarının bir kısmından bahsederken ses kaydının içeriğinde 12 yaşındaki çocuğa yaptığı istismarı itiraf eden Fatih Nurullah, yaptıklarının ortaya çıkmaması için baba F. A.’yı ikna etmeye çalıştığı gözlemlendi.

Konuşmada “Mehdiyle evlilik” rüyalarından yola çıkarak çocuğun kendisine verildiği zannına kapıldığını söyleyen Fatih Nurullah, babayı “ileri giden bir şey yok”, “insan nefis taşıyor, aramızda nikah konuşmaları geçti, hata etmiş olabilirim”, “bekaretinde sorun yok”, “bana yakışmayacak şekilde öpmüş oldum”, “sevişme diye bir şey yok oğlum, öptüm”, “bu da Allahın bir takdiri” sözleriyle ikna etmeye çalıştı.

“Yani eğer al diyorsan alayım bu benim imkanım var” diyen Fatih Nurullah, ayrıca şu ifadeleri kullandı:

“Çocuğun yaşı ufak. Yaşı şey değil yani ileride belki olur mu bilemiyoruz. Zuhuratlar var mı? Var. Bilmem sen de gördün mü? Onu da bilmiyorum. Sormak ayıp olur sana. Ama şu anda böyle bir durum yok.

Yani benim işte Pazar günü H.’ler çıkacak. Ben yani diyorum, ben kaçıp gideyim yani bu Türkiye veya bu iş ifşa olursa ben daha duramam buralarda. Millete rezil oluruz. Ben insan içine çıkamam ya intihar edeceğim ya gideceğim yani ikisinden birisi. Yani şey olsaydı, Allah biliyor… Hava yolları falan açık olsaydı, şimdi ben oradaydım yani.”

Tacizci Uşşaki tarikatı lideri Fatih Nurullah'ın ses kaydı ile ilgili etiketler uşşaki fatih nurullah

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.