Survivor'dan elenen yarışmacıdan Nisa açıklaması! ''İnanamadım...''

Survivor 2020 yarışmasından elendikten sonra koronavirüs sebebiyle dönemeyen Meryem Kasap, Nisa hakkındaki açıklamalarıyla dikkat çekti.

Survivor 2020'ye talihsiz bir şekilde sakatlanarak veda etmek zorunda kalan Meryem Kasap, Dominik'ten canlı bağlantıyla Survivor Panorama'ya konuk oldu.

Survivor Meryem, Nisa'nın kendisinin elenmesinin ardından verdiği röportajda kendisine söylediği sözlere anlam veremediğini ve bunu 'kıskançlık' olarak değerlendirebileceğini söyledi.

''İNANAMADIM''

Meryem açıklamasında "Nisa'ya üzüldüm. Sonuçta benim için yaptığı röportajda Meryem'in yenilmesine çok sevindim demişti. Söylemediğim şeyleri söylemişim gibi anlatmış. Nisa'yı eleştirdim. Her şeyi geçtim bu kadar mı nefret duyuyorsun yenilmemden. Bu kıskançlık mı başka bir şey mi? Ben böyle bir şey görmedim. Kıskançlıktan dolayı mı kurdu bilmiyorum. Takım arkadaşının kaybetmesine nasıl sevinmiş inanamadım."

Survivor'dan elenen yarışmacıdan Nisa açıklaması! ''İnanamadım...'' ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Koronavirüs Korona nisa meryem kasap
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.