Survivor'da ilk eleme adayı kim oldu? 14 Mart Survivor dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

Survivor 2022 yarışmasında elemenin ardından ilk dokunulmazlık mücadelesi gerçekleşiyor. Haftanın ilk dokunulmazlık oyunu ardından kaybeden takım arasında bir isim eleme adayı olacak. Adaya en son veda eden Sercan olmuştu. Peki, 14 Mart Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor'da dokunulmazlık heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Peş peşe dokunulmazlık oyunlarını kaybedne ünlüler takımı, Sercan'a veda etmişti. Yeni haftanın ilk oyununda ise kıran kıran geçen yarış sonunda bir isim daha eleme potasına gidiyor. İşte, Survivor'da yaşananlar ve eleme adayı...

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

TV8'in fenomen yarışma programı Survivor All Star'da yeni haftanın ilk dokunulmazlık yarışı ekrana geldi. Oyunu kazanan aynı zamanda büyük bir de ödülü sahibi oluyor. Günün oyununun kazananı fırında pişmiş bonfile, patetes, mücver ve elmalı turta bekliyor.

İlk dokunulmazlığın kadınlar mücadelesini gönüllüler kazandı. Oyununu kazananını Gönüllüler oldu. Haftanın ilk eleme adayı ise Mert Öcal oldu.

Survivor'da ilk eleme adayı kim oldu? 14 Mart Survivor dokunulmazlığı hangi takım kazandı? ile ilgili etiketler Survivor dokunulmazlık kim kazandı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.