Survivor Ödül Oyununu Kırmızılar Kazandı Yemeği Maviler Yedi! Danilo Şef'ten Mavi Takıma Özel Tarif Geldi

Survivor 2022'de ödül oyunu heyecanı tamamlandı. 26 Nisan Survivor ödül oyunu için kıran kırana mücadele yapıldı. Ödül oyununu kırmızı takım kazandı ancak daha önceden aldıkları cezadan dolayı ödül yemeğini mavi takım yedi. Mavi takımda ödülü Avatar Atakan ve Berkan Karabulut ödülü almak istemedi.

Her bölümü ile başka bir heyecanın yaşandığı Survivor All Star 2022'de 26 Nisan akşamı ödül oyunu oynandı. Yeni kadrolarla oynanan ilk ödül oyununu kırmızı takım hem kadınlarda hem de erkeklerde kazanan taraf oldu. Survivor Ödül Oyununu Kırmızılar Kazandı Yemeği Maviler Yedi! Danilo Şef'ten Mavi Takıma Özel Tarif Geldi.

Survivor ödül oyununu kazanan kırmızı takım oldu. Ancak birkaç gün önce Adem Kılıçcı'nın mavi takımın ödülü olan dolmaları yemesi sonrası Acun Ilıcalı, kırmızı takıma bir ödül oyunu ceza verdiği için ödül yemeğini bu akşam mavi takımın oldu.

DANİLO ŞEF'TEN MAVİ TAKIMA ÖZEL TARİF!

Danilo Şef'in Survivor'a konuk olarak katıldığı yeni bölümde ödül yemeğini mavi takım yedi. Ünlü İtalyan şefin özel tarifini yiyen mavi takım, hakkını kullanarak kaybettikleri oyuna rağmen ödül yemeğini yedi.

 

Survivor Ödül Oyununu Kırmızılar Kazandı Yemeği Maviler Yedi! Danilo Şef'ten Mavi Takıma Özel Tarif Geldi ile ilgili etiketler Survivor survivor ödül oyunu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.