Survivor Nisa kimdir? Nisa Bölükbaşı kaç yaşında, nereli, evli mi?

Survivor 2022 All Star kadrosunda gönüllüler takımında yer alan Nisa Bölükbaşı kimdir? Yarışmayı yakımdan takip edenler Nisa Bölükbaşı’nın boyu, kilosu, burcu, göz ve saç rengini merak ediyor. Peki ama Nisa Bölükbaşı kaç yaşında, nereli, evli mi, sevgilisi kim, instagram hesabı nedir?

Survivor 2022 All Star kadrosunda gönüllüler takımında yer alan Nisa Bölükbaşı hakkında tüm detaylar yarışmacılar tarafından yakından takip ediliyor. Daha öncesinde Survivor 2020 kadrosunda gönüllüler takımı için mücadele veren Bölükbaşı hem performansı hem de karakteriyle oldukça sevilmişti. İşte, Nisa Bölükbaşı'nın boyu, kilosu, burcu, göz ve saç rengi…

Nisa Bölükbaşı Kimdir?

2 Temmuz 1998 tarihinde Prag'da dünyaya gelen Nisa Bölükbaşı, profesyonel yüzücü ve voleybolcudur. Aslen Türk olan Bölükbaşı'nın ailesi halen daha orada yaşamaktadır.

Henüz 3 yaşında sporla tanışan Nisa Bölükbaşı, küçük yaşlardan bu yana yüzmeye merak sarmıştır. 6 yaşında profesyonel olarak takımlara girerek dikkat çeken isim 6 yaşındayken de Çek Cumhuriyeti için uluslar arası alanda podyuma çıkmıştır.

Aynı zamanda profesyonel anlamda kayak için de değişik takımlardan teklifler alan Bölükbaşı, Prag'a çok uzak olduğundan bu teklifleri geri çevirmiştir. 8 yaşında profesyonel olarak tenis sporu ile yakından ilgilenmiştir. Prag'ın tenis kulüplerinden Cibulka'da 15 yıl boyunca oynayan Bölükbaşı, 15 yaşına geldiğinde yüzmeyi bırakarak hoca olarak görev almaya başlamıştır.

Survivor Nisa kimdir? Nisa Bölükbaşı kaç yaşında, nereli, evli mi?

Sürekli olarak sporcu kimliğini geliştirdiğinden 15 yaşından sonra voleybola merak saran Bölükbaşı, libero olarak takıma dahil olmuştur. 2018 yılında Çek Cumhuriyeti'nde U20 takımıyla ikincilik elde ettikten sonra da üniversite eğitimi almaya karar vererek 2018 yılında Mimarlık bölümüne giriş yapmıştır.

Adı Soyadı: Nisa Bölükbaşı
Doğum Tarihi: 2 Temmuz 1998
Nereli: Prag
Burcu: Yengeç
Kilosu: 60
Boyu: 1.70
Göz Rengi: Ela
Saç Rengi: Siyah
Sevgilisi: Yok
Evli mi: Değil

Nisa Bölükbaşı'nın Boyu Kaçtır?

Nisa Bölükbaşı'nın, 1.70 boyundadır.

Nisa Bölükbaşı'nın Kilosu (Ağırlığı) Nedir?

Nisa Bölükbaşı'nın, 60 kilodur.

Nisa Bölükbaşı'nın Saç Rengi Nedir?

Nisa Bölükbaşı'nın saç rengi siyahtır.

Nisa Bölükbaşı Instagram Hesabı Nedir?

Nisa Bölükbaşı sosyal medya hesabı Instagram'da @nisabolukbasi adresini kullanmaktadır.

Nisa Bölükbaşı'nın Burcu Nedir?

Nisa Bölükbaşı, Yengeç burcudur.

Nisa Bölükbaşı'nın Göz Rengi Nedir?

Nisa Bölükbaşı’nın göz rengi eladır.

Survivor Nisa kimdir? Nisa Bölükbaşı kaç yaşında, nereli, evli mi? ile ilgili etiketler Survivor Nisa Bölükbaşı gönüllüler
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.