Survivor maske yarışmasını kim kazandı?

4 Temmuz 2020 akşaında Survivor'da maske yarışmasını kimin kazandığı merak konusu oldu. 4 Temmuz 2020 Survivor maske yarışmasını kim hangi takım kazandı?

TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışma programı Survivor 2020'de 4 Temmuz akşamında oynanan maske yarışması büyük bir ilgi gördü. 4 Temmuz Survivor 2020 maske yarışmasını kim kazandı?

Şubat ayında başlayan Survivor 2020 yarışması tüm hızıyla devam ediyor. Survivor'da bu haftaki görevi Acun Ilıcalı daha önceden de açıklamıştı. Mavi ve kırmızı takım yarışmacılarından bir maske yapılması istenmişti. Yarışmacılar maske yapmak için büyük bir çaba gösterdi.

4 TEMMUZ 2020 SURVİVOR MASKE YARIŞMASINI KİM KAZANDI?

Survivor 2020’de maske yarışmasını mavi takım kazandı. Bu ödülden Berkan, Barış ve Cemal Can'ın yararlanacağı belirtildi.

Survivor maske yarışmasını kim kazandı? ile ilgili etiketler survivor 2020 Medya Haberleri
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.