Survivor İletişim Oyunu Kim Kazandı? 23 Şubat Sezonun İlk İletişim Oyununu Kim Kazandı?

Survivor 2022'de sezonun ilk iletişim oyunu oynanıyor. 23 Şubat Survivor iletişim oyununu kim kazandı sorusu da merak ediliyor. Son yılların en büyük mücadelesine sahne olan Survivor All Star 2022'de bu akşam Ünlüler ve Gönüllüler takımı karşı karşıya geldi.

Her bölümü ile bir başka olaya ve tartışmaya sahne olan Survivor All Star 2022'de bu akşam sezonun ilk iletişim oyunu oynanıyor. Parkurda Ünlüler ve Gönüllüler takımlarının kıran kırana mücadelesiyle birlikte ödülü kazanan takım da belli oluyor. Peki 23 Şubat 2022 Survivor iletişim oyununu kim kazandı? İşte detaylar...

Survivor iletişim oyununu kazanan takım belli oluyor. Konseyleri, parkur mücadeleleri, ve ödül oyunlarıyla ekranların en çok takip edilen yarışması All Star 2022 tüm heyecanıyla sürüyor. Aileleriyle iletişim kurmanın heyecanıyla daha çok mücadele eden takımlar parkur mücadelelerini sürdüyor.

Survivor İletişim Oyunu Kim Kazandı? 23 Şubat Sezonun İlk İletişim Oyununu Kim Kazandı?

Survivor İletişim Oyununu Kim Kazandı?

İletişim oyunu için karşı karşıya gelen iki takım özgüvenle, hırsla ve aileleriyle kuracakları iletişimin motivasyonuyla iletişim oyununu kazanmak için forma terletiyor. Henüz kazanan takım açıklanmadı.

 

Survivor İletişim Oyunu Kim Kazandı? 23 Şubat Sezonun İlk İletişim Oyununu Kim Kazandı? ile ilgili etiketler survivor iletişim oyunu kim kazandı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.