Survivor All Star 6 Şubat 2022 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Eleme adayı kim oldu?

Survivor All Star'da 4. hafta çekişmeli anlara sahne oldu. TV8'de yayınlanan yarışmanın 6 Şubat 2022 Pazar günü yapılan 2. dokunulmazlık oyununda kazanan belli olurken, eleme adayı ve sürgün adasına giden isimler de açıklandı.

Survivor All Star'da 4. haftanın 2. dokunulmazlık oyunu kıran kırana mücadelelerle geçti. Survivor yarışmasının 17. bölümündeki dokunulmazlık oyununu Gönüllüler kazandı.

ELEME ADAYI BELLİ OLDU

Survivor All Star'da 4. haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı ise eleme adayı çıkarmak zorunda kaldı. Yapılan açık oylama sonrası haftanın ilk eleme adayı Bora oldu.

SÜRGÜN ADASINA 2 İSİM GİTTİ

Eleme adayı olarak sürgün adasına giden isim ise Furkan oldu. Dokunulmazlık oyunu sonrası yapılan ada konseyinde sürgün adasına giden 2. yarışmacı eleme adayı olan Bora seçildi.

Survivor All Star 6 Şubat 2022 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Eleme adayı kim oldu? ile ilgili etiketler survivor all star survivor all star 2022
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.