Survivor 28 Mart 2021 Jason Derulo konseri izle

Survivor 2021 57. bölümde 28 Mart Pazar akşamında birleşme partisinde Jason Derulo konseri heyecanı yaşanacak. Yarışmayı yakından takip edenler TV8'de yayınlanacak Jason Derulo konserinin tamamını tek parça halinde full olarak izleyebilecekler.

Survivor 2021’de 28 Mart Pazar akşamında birleşme partisinde Jason Derulo konseri büyük bir ses getirecek. Survivor’da ünlüler ve gönüllüler takımı arasında kıyasıya mücadele devam ederken birleşme partisi için en güzel kıyafetler giyilecek ve karaoke sahnesine çıkılacak.

Survivor 57. bölümde son şampiyon Cemal Can Canseven, özel bir sahne gösterisi yaparken Jason Derulo da en güzel şarkılarını Survivor 2021’de hem yarışmacılar hem de izleyenler için sergileyecek.

Survivor 28 Mart 2021 full izle
Survivor 2021 Jason Derulo konseri izle

 

Survivor 2021 Müzik Yarışmasını Kim Kazandı?

Survivor’da bu akşam birleşme partisinin klasik müzik yarışması ekranlara gelecek. Survivor 2021 yarışmacıları, karaoke sahnesinde müzik becerilerini sergilerken yarışmacılar oylama haklarını kullanacak. Gecenin sonunda en çok puanı toplayan yarışmacı, müzik yarışmasını kazanmış olacak.

Survivor’ın son şampiyonu olan Cemal Can, bu akşam birleşme partisinde özel bir sahne şovu yapacak ve birçok şarkı seslendirecek.

Survivor 28 Mart 2021 full izle
Survivor 2021 Jason Derulo konseri izle

 

Survivor’da birleşme partisine katılacak dünyaca ünlü yıldız Jason Derulo da yer alacak. Şarkıları Youtube’da izlenme rekorları kıran Jason Derulo, Survivor yarışmacıları için müthiş bir sahne gösteri ile sevilen şarkılarını seslendirecek.

Survivor 28 Mart 2021 Jason Derulo konseri izle ile ilgili etiketler survivor 2021 Jason Derulo birleşme partisi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.