Survivor 2022'de Adalar Birleşti, Batuhan Karacakaya ve Berkan Karabulut Birbirine Girdi!

Survivor 2022'de bireysel yarışmalar birleşti. Bireysel dokunulmazlıkların ilkini kazanan Survivor Batuhan Karacakaya eleme adayı olarak Survivor Berkan Karabulut'un ismini söyledi. Yarışmanın bu akşam yayınlanacak 137. bölümünde adalar birleşti. Ünlüler adasında bir araya gelen Batuhan ve Berkan tartıştı.

Her bölümü bir başka heyecana sahne olan Survivor All Star 2022'de bireysel dokunulmazlık oyunları oynanmaya devam ediyor. Artık her bir yarışmacının kendi adına yarıştığı Survivor 2022'de haftanın ilk bireysel dokunulmazlığını Survivor Batuhan Karacakaya kazandı. Karacakaya, ilk eleme adayı olarak ise Berkan Karabulut'un ismini söyledi. Survivor 2022'de Adalar Birleşti, Batuhan Karacakaya ve Berkan Karabulut Birbirine Girdi!

Survivor Batuhan Karacakaya ve Berkan Karabulut arasında tartışma adaların birleşmesiyle başladı. Ünlüler adasında buluşan yarışmacılar haftanın ikinci bireysel dokunulmazlık oyunu için yarışacak.

BATUHAN VE BERKAN BİRBİRİNE GİRDİ!

Survivor All Star'da Ünlüler adasına konuk olan Gönüllüler takımından Survivor Berkan Karabulut, kendisini eleme adayı olarak gösteren Batuhan Karacakaya ile tartıştı. Karacakaya'nın "Vallahi çok üzgünüm" ifadesine, "Ben de oyun kazandığımda birini yazacağım. Üzüldüm diyenin samimiyetine de çok inanmıyorum" diyerek kavganın fitilini ateşledi.

17 Haziran Survivor Bireysel Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı?

Survivor bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusu yanıtını buldu. Haftanın ikinci bireysel dokunulmazlığını kazanan isim aynı zamanda ikinci eleme adayının da ismini söyleyecek.

Survivor 2022'de Adalar Birleşti, Batuhan Karacakaya ve Berkan Karabulut Birbirine Girdi!

Survivor 137. bölüm bu akşam TV8 ekranlarında olacak.

Survivor 2022'de Adalar Birleşti, Batuhan Karacakaya ve Berkan Karabulut Birbirine Girdi! ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 Survivor Batuhan batuhan karacakaya Berkan Karabulut Survivor berkan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.