Survivor 2022 Araba Ödülü! 15 Haziran Survivor Araba Markası Nedir? Survivor Otomobil Kim Kazandı?

Survivor 2022'de araba ödülü geldi çattı. Survivor Araba Markası Nedir Sorusu da Gündem oldu. 15 Haziran Survivor Araba Ödül Oyununda Ödül olarak verilecek marka Lexus marka otomobil oldu. Peki Lexus otomobil kaç TL? Survivor otomobil oyununu kim kazandı?

Acun Ilıcalı, "Survivor'da Herkesin Merakla Beklediği Araba ödülü oynanacak" açıklamasını yaptı. İzleyiciler de araba markasını merakla araştırmaya başladı. 15 Haziran Survivor araba oyununda Araba Markası Lexus Otomobili hakkında bilgileri araştırdık. Peki Survivor araba markası nedir?

Survivor 2022 Araba Markası Nedir? Özellikleri Neler?

Survivor All Star 2022'de bu akşam araba ödül oyunu oynanacak. Her yıl merakla beklenen Survivor araba markası 2022 yılında Lexus oldu. Son 8'e kalan yarışmacıların kıran kırana mücadelsinde araba ödülünü kazanan isim de belli olacak.

Lexus Marka Otomobil Nedir, Kaç TL?

Survivor Araba markası Lexus Japon otomotiv devi Toyota'nın lüks otomobil markasıdır. Kuzey Amerika, Avrupa, Asya, Orta Doğu, Okyanusya, Afrika ve Latin Amerika'da satılır.

Survivor 2022 Araba Ödülü! 15 Haziran Survivor Araba Markası Nedir? Survivor Otomobil Kim Kazandı?

Lüks segmente hitap eden Lexus Toyota tarafından üretiiliyor. Survivor'da araba ödülü olarak kazanan yarışmacıya verilecek Lexus marka otomobilin piyasa değeri yaklaşık olarak 2,5 milyon TL değerindedir.

Survivor'da araba ödülünü kazanan yarışmacı Batuhan Karacakaya oldu. Survivor'da araba ödülünde final uzadı. 2-0 bitmesi gereken oyun 4-3'e kadar uzadı. Ödülü kazanan Batuhan Karacakaya oldu.

Survivor 2022 Araba Ödülü! 15 Haziran Survivor Araba Markası Nedir? Survivor Otomobil Kim Kazandı? ile ilgili etiketler Survivor survivor araba markası survivor araba ödülü lexus özellikleri lexus kaç tl
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.