Survivor 2022 All Star'da ikinci eleme adayı kim oldu? Survivor 2022'de 2. dokunulmazlığı kim kazandı?

TV8 ekranların sevilen yarışma programı Survivor All Star'da 19 Mart Cumartesi günü yeni bir dokunulmazlık oyunu oynandı. Haftanın ikinci eleme adayının belirlendiği yeni bir dokunulmazlık oyunu için Ünlüler ile Gönüllüler karşı karşıya geldi. Peki Survivor'da dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı, 2. eleme adayı kim oldu?

Survivor 2022 Ünlüler Gönüllüler yarışmasında nefes kesen bir mücadele yaşandı. Survivor'da haftanın ikinci dokunulmazlığı kaybeden takım, Cumartesi günü için bir eleme adayı belirledi. Peki Survivor 2022 All Star'da ikinci eleme adayı kim oldu, 2. dokunulmazlığı kim kazandı?

SURVİVOR'DA İKİNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da heyecan bu akşam kaldığı yerden devam ediyor. Dün akşam oynanan haftanın ilk dokunulmazlık oyununu Gönüllüler takımı kazanmış, ilk eleme adayı da Mert Öcal olmuştu.

Survivor 2022 All Star'da'da haftanın ikinci ada konseyinde 2. eleme adayı olarak .....'nin ismi yazıldı.

Survivor 2022 All Star'da ikinci eleme adayı kim oldu" Survivor 2022'de 2. dokunulmazlığı kim kazandı"

SURVIVOR 19 MART DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli olur olmaz haberimizde yer alacak.

 

Survivor 2022 All Star'da ikinci eleme adayı kim oldu? Survivor 2022'de 2. dokunulmazlığı kim kazandı? ile ilgili etiketler Survivor dokunulmazlık kim kazandı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.