Survivor 2020'nin 124. bölüm fragmanı yayınlandı!

Survivor 2020'nin bugün yayınlanacak olan 124. bölüm fragmanında dikkat çeken görüntüler ortaya çıktı. Kaptanlık oyunu için kıyasıya mücadele eden yarışmacılardan Yasin Obuz, parkurda düşüp dizinden sakatlandı. Doktor Ulaş'ın müdahale ettiği Yasin, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2020, Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin sezon finali nedeniyle dün ekrana bir günlük ara verdi. Survivor'un 124. yeni bölümü 2 Temmuz Perşembe akşamı yayınlanacak. 14 Temmuz'da final yapacak olan Survivor 2020'de, Nisa'nın elenmesinin ardından kalan 6 yarışmacı kaptanlık oyununda mücadele edecek. Yasin ise oyun esnasında sakatlandı.

Survivor 2020'nin 124. bölüm fragmanı yayınlandı!

YASİN OBUZ YARIŞMAYA DEVAM EDEBİLECEK Mİ?

Yasin, Barış, Elif, Sercan, Berkan ve Cemal Can, Survivor'da bu hafta takım kaptanları olmak ve yeni takımları seçmek için yarışacak. Zorlu parkurda mücadele eden Yasin Obuz, ıslak zeminde kayarak ayağından sakatlandı. Yasin'e ilk müdahaleyi Doktor Ulaş yaptı. Acı içinde kıvranan Yasin, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yasin'in sakatlık durumu ve Survivor'a devam edip edemeyeceği ise bugün yayınlanacak yeni bölümde belli olacak.

Survivor 2020'nin 124. bölüm fragmanı yayınlandı! - Resim : 2

BARIŞ, NİSA'YA REST Mİ ÇEKTİ?

Öte yandan Nisa'nın elenmesiyle büyük üzüntü yaşayan Cemal Can gözyaşlarına boğulurken Barış da Sercan'a sert çıktı. Cemal Can'ın, "Yapabilirdik, koruyabilirdik, kazanabilirdik. Böyle bitmesine izin vermemeliydik!" sözleri dikkat çekti. Barış ise Sercan'ı hedef alarak, "Bir kaç kişinin canı yanacak. Bundan herkes emin olsun. Kalp kırmak istemiyorum o yüzden konuşmak istemiyorum" ifadelerini kullandı.

 

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.