Sosyete dünyası son günlerde bu videoyu konuşuyor

Sosyetenin ünlü ismi Selim Hamamcıoğlu, Vaniköy’de oturduğu sitenin yönetimiyle ters düştü. Hamamcıoğlu tartıştığı yöneticinin karısını yumruklayıp küfürler yağdırdı.

Sosyete şu sıralar Hamamcıoğlu’nun elden ele dolaşan videosunu konuşuyor. Görüntülerde ünlü iş adamı Selim Hamamcıoğlu, annesi yaşındaki bir kadını yumrukluyor, ona küfürler yağdırıyor.

Sabah Gazetesi Günaydın yazarı Bülent Cankurt, Hamamcıoğlu’nun elden ele dolaşan videosu ile ilgili bir yazı kaleme aldı. Olayı köşesine taşıyan Cankurt'un yazısı...

''1990 yılından bu yana tanıdığım Hamamcıoğlu Şirketler Grubu'nun veliahdı Selim Hamamcıoğlu'nu düne kadar biri sorsa, çok beyefendi derdim! Ancak WhatsApp gruplarında dolaşan videosunu gördükten sonra, fikrim tamamen değişti!

Sosyete dünyası son günlerde bu videoyu konuşuyor

Benim bildiğim o kibar beyefendi gitmiş, yerine 'maganda' diye tabir ettiğimiz bir adam gelmiş. Çünkü videoda Selim Bey, annesi yaşında bir kadına, ağıza alınmayacak küfürler etmekle kalmayıp bir de yumruk atıyor.

Selim Hamamcıoğlu'nun bir magandaya dönüşmesinin sebebini de öğrendim. Selim Bey, eşi Yasemin Hanım ile oturduğu Vaniköy Evleri'ndeki dairesinin manzarasını kapadığı için bir ağacı kesmek istiyor.

Sosyete dünyası son günlerde bu videoyu konuşuyor - Resim : 2

Site yönetimi izin vermiyor. Buna rağmen yöneticiye küfürler savurup ağacı kesmeye çalışırken yöneticinin eşini görüyor ve bu kez ona küfür edip saldırıyor. O kadar gözü dönmüş ki, dört güvenlik görevlisi durduramıyor. Demek ki, Selim Hamamcıoğlu kızınca bir magandaya dönüşüyormuş. Çok yazık…''

Sosyete dünyası son günlerde bu videoyu konuşuyor ile ilgili etiketler Kavga Selim Hamamcıoğlu sosyete vaniköy
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.