Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan'dan 'çocuk' açıklaması! Basketbolcu Can Maxim Mutaf ile nikah tarihi belli oldu! Ne zaman evleniyorlar?

Instagram'da 2 milyon takipçisi bulunan ve adını ilk olarak YouTube'da çektiği makyaj videolarıyla adını duyuran 30 yaşındaki sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı sevgilisi Basketbolcu Can Maxim Mutaf ile evlilik kararı aldıklarının müjdesini verdi. Özaslan, ne zaman nikah masasına oturacaklarını açıklarken, çocuk sahibi olma konusunda da samimi açıklamalarda bulundu.

Son dönemde basketbolcu sevgilisi Can Maxim Mutaf'la yaşadığı aşkla gündeme gelen 30 yaşındaki sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, kendi Youtube kanalında paylaştığı videoda samimi açıklamalarda bulundu.

Can Maxim Mutaf - Duygu Özaslan

Yayınladığı videolar ile adından söz ettiren sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, bir yılı aşkın süredir birlikte olduğu basketbolcu Can Maxim Mutaf ile düğün tarihini çektiği video ile takipçilerine duyurdu.


Özaslan, ''Yaz ayında olur diye düşünüyoruz. İkimiz de yaz düğünü istiyoruz, hem de onun sezonu bitmiş oluyor. O yüzden izindeyken herhalde Haziran - Temmuz gibi olur diye düşünüyoruz. Ama netleşmiş hiçbir şey yok şu anda.'' açıklamasında bulundu.

'GELİNLİK, DÜĞÜN HAYAL EDEN BİRİ OLMADIM'

Düğünün nasıl olacağından da bahseden fenomen 'Nasıl bir düğün olacağına dair hiçbir fikrim yok. Beni az çok tanıyorsunuz. Hayatım boyunca gelinlik, düğün hayal eden biri olmadım. Böyle otel düğünü, prenses gelinlik, aşağı iniyoruz merdivenlerden 250 kişi falan onları gösteri gibi buluyoruz. Öyle bir şey asla olmayacak.' dedi.

Can Maxim Mutaf - Duygu Özaslan


Mayıs ayının son günlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu babası Ayhan Özaslan'ı kaybeden kaybeden fenomen Özaslan, 'Hep tek çocuk derdim ama babamı kaybettikten sonra fikrimi değiştirdim' dedi.

Maxim'in kardeşiyle olan ilişkilerine imrendiğini, bu zor günlerde annesine ve kendine destek olabilecek bir kardeşe ihtiyaç duyguğunu belirtti.

 duygu özaslan

Geçtiğimiz günlerde, tanışma yıl dönümlerinde Özaslan'ı yemeğe götüren Mutaf, sürpriz evlilik teklifinde bulunmuştu. 30 yaşındaki Özaslan, ardından tektaşını objektiflere göstermeyi de ihmal etmemişti.

 

Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan'dan 'çocuk' açıklaması! Basketbolcu Can Maxim Mutaf ile nikah tarihi belli oldu! Ne zaman evleniyorlar? ile ilgili etiketler YouTube Sosyal Medya Düğün Can Maxim Mutaf duygu özaslan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.