Sosyal medya fenomeni Cem Korkmaz neden intihar etti?

Youtube fenomeni olarak herkesin beyninde Merhaba Ben Cem sesinin yankılandığı Cem Korkmaz intihar ederek hayatını kaybetti. Peki Cem Korkmaz neden intihar etti, sebebi ne?

Youtube fenomeni Cem Korkmaz hayatını kaybetmesinin arkasında ne var. İlk olarak Recep İvedik serisinde karşımıza çıkan ve döneme damga vuran filmde Şahan Gökbakar'dan sonra en çok konuşulan isim olan Cem, daha sonra Oha Diyorum kanalında büyük ses getirmişti. Oha Diyorum'la problemler yaşayarak ayrılmış, ancak büyüklüğün onda kaldığı Youtube çevresince bilinirdi. Cem Korkmaz'ın intihar etme sebebi yakın çevresine sorduk.

c

CEM KORKMAZ NEDEN İNTİHAR ETTİ?

Yakın arkadaşları, intihar sebebi çok üzücü. Yakında açıklayacaklarını bizlere iletti. Ailesine olan saygımızdan dolayı bizde açıklayamıyoruz. Ailesi bir açıklama yapacaktır.

Cem Korkmaz, aynı zamanda G.O.R.A filminde rol alan ve akıllara "Komutan Logar, bir cisim yaklaşıyor" repliğiyle kazınan oyuncu Muhittin Korkmaz'ın oğluydu.

c3

İNTİHAR EDEN SOSYAL MEDYA FENOMENLERİ

Daha önceden de sosyal medya fenomenleri çeşitli sebeplerden dolayı intihar etmişti.

Frank Wolf: 2013 yılında YouTube'da Frank Wolf adıyla tanınan ve 60 binden fazla abonesi olan 1993 doğumlu Francis Lapointe, 20 yaşında intihar etmişti. Gencecik yaşta hayata gözlerini yuman Frank Wolf, hayranları tarafından üzüntüyle anılıyor.

Freddy E: YouTube'da Jerk TV kanalının sahibi Freddy E, 2013 yılında intihar etti. Öldüğünde 22 yaşında olan hip-hop şarkıcısının intiharı, hayranlarını oldukça üzdü.

Daniel Kyre: 300 binden fazla takipçisi olan Daniel Kyre, 2015 yılında intihar girişiminde bulundu. Cyndago ismiyle adını duyuran genç adam hastanede iki gün ölüm kalım savaşı verdi. Ancak Youtube fenomeni hayatta kalmayı başaramadı.

Amanta Todd: Okul arkadaşlarının zorbalıklarına maruz kalan 15 yaşındaki Amanda Todd, yaşıtlarının kendisine karşı uyguladığı baskıya dayanamadı ve intihar etti. Arkadaşları tarafından kendisine yapılanları YouTube kanalında ifade eden genç kız, 2012 yılında intihar etti ve hayata gözlerini yumdu.

Justin Carmical: YouTube'da JewWario ismini kullanan ve videolar yükleyen Justin Carmical, 2014 yılında intihar etti. 30 bini aşkın takipçisi bulunan Justin Carmical'ın ölümü sevenlerini yasa boğdu.

Nathan Wills: Nathan Wills, Paradigma ismiyle videolar paylaşan ve yayın yapıyordu. Sosyal medya fenomeni, genellikle kendi yaşamınadn kesitleri paylaşıyordu. Ancak Nathan Wills, 2012 yılında intihar ederek hayata gözlerini yumdu.

Elliot Rodger: On binlerce takipçisi bulunan YouTube fenomeni Elliot Rodger, 2014 yılında intihar etti. Elliot Rodger'ın ölümü sevenlerini bir hayli üzdü.

Sosyal medya fenomeni Cem Korkmaz neden intihar etti? ile ilgili etiketler İntihar cemkorkmaz cemkorkmazintihar
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.