Son Yaz 7. bölüm fragmanı izle!

Son Yaz 7. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 5 Şubat Cuma akşamı yeni bölümü FOX TV'de yayınlanan Son Yaz 7. bölüm fragamanı merak ediliyor. Peki, Son Yaz 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Son Yaz 7. bölüm fragmanı izle linki araştırılıyor. FOX TV ekranlarında Cuma akşamları ekrana gelen Son Yaz dizisi yeni bölümü ile bu akşam yayınlandı. İzleyiciler, son bölümün ardından Son Yaz 7. bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Ali Atay ve Ata Nedim Arman'ın başrol oynadığı Son Yaz 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SON YAZ 7. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Canan, Akgün’ün gerçek kimliğini öğrenmiştir ve Selim’e çok kızgındır. Selim ve Akgün’ün gitmesini talep eden Canan, onlar gidene kadar çocuklarla beraber Emel’lere yerleşir.

Son Yaz 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? - Son Yaz 6. son bölüm

Selim, bir yandan Canan’ın boşanmak için tekrar harekete geçmesi, diğer yandan yaptığı operasyonun başarısız olması yüzünden çok gergindir. Selim başarısız operasyonu tersine çevirmek için baskın yaptığı uyuşturucunun peşine düşer, Akgün’ün de yardımını ister. Akgün ise Soner’in sıkıştırmasıyla Latif’in yerini öğrenmek ve Selim’in olanları ortaya çıkarmasını engellemek zorundadır.

Son Yaz 7. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Fox TV son yaz 7. bölüm fragmanı son yaz yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.