Sol Yanım 5. bölüm fragmanı izleyin!

Sol Yanım 5. bölüm fragmanı izleyenler tarafından araştırılmakta. Star TV ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan Sol Yanım 5. yeni bölüm fragmanı izle linki Youtube’de.

Sol Yanım 5. bölüm fragmanı izleyenler tarafından merak edilmekte. 17 Aralık Perşembe akşamında Star TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Özge Yağız ile Tolga Mendi’nin oynadığı Sol Yanım dizisinin 5. yeni bölüm fragmanı hayranlarca yakından izlenmekte. Peki, Sol Yanım 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SOL YANIM SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Korkunç kazadan sonra okuldaki herkes Serra’yı suçlamaya başladı. Eda kendine hakim olamayarak Serra’ya tokat atarken bu kez Selim’de çaresiz kaldı. Kazaya sebep olan aracın peşine düşülürken Barbar az da olsa paniğe kapıldı.

Sol Yanım 5. bölüm fragmanı izleyin!

Asena’nın doğum günü için organizasyon Serra’nın çalıştığı otel tarafından üstlenildi. Partinin hemen ardından ise Kutlusay Malikanesi’nde Serra’yı temizlik yaparken görenler büyük bir şaşkınlık yaşarken Biricik az da olsa Serra hakında bazı bilgiler ele geçirdi.

Serra’yı Mert Tekin’le birlikte gören Selim duygularını bir kez daha gözden geçirme şansı elde ederken Selim kimsenin beklemediği bir anda sürpriz bir şekilde Serra’yı dudaklarından öper.

Sol Yanım 5. yeni bölüm fragmanını yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Sol Yanım 5. bölüm fragmanı izleyin! ile ilgili etiketler Sol yanım Sol Yanım 5. bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.