Sol Yanım 4. bölüm izleyin!

Sol Yanım 4. bölüm full izlemek için araştırılmakta. 17 Aralık akşamında Star TV ekranlarında yayınlanan Sol Yanım 4. bölüm izle linki tek parça halinde Puhu TV’de.

Sol Yanım 4. bölüm izlemek için merak edilmekte. Perşembe akşamlarında Star TV ekranlarında yayınlanan Sol Yanım dizisinin son bölümü 17 Aralık tarihinde izleyenleri ile buluştu. Başrollerinde Özge Yağız ile Tolga Mendi’nin oynadığı Sol Yanım 4. son bölümü tek parça halinde dizi bitiminde Youtube üzerinden izlenebilecek.

SOL YANIM YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Korkunç kazadan sonra okuldaki herkes Serra’yı suçlamaya başlamıştır. Eda kendine hakim olamayarak Serra’ya tokat atarken bu kez Selim’de çaresiz kalmıştır. Kazaya sebep olan aracın peşine düşülürken Barbar az da olsa paniğe kapılmıştır.

Sol Yanım 4. bölüm izleyin!

Asena’nın doğum günü için organizasyon Serra’nın çalıştığı otel tarafından üstlenilmiştir. Partinin hemen ardından ise Kutlusay Malikanesi’nde Serra’yı temizlik yaparken görenler büyük bir şaşkınlığa uğrar. Biricik de Serra hakkında bazı bilgilere ulaşır.

Serra’yı Mert Tekin’le birlikte gören Selim duygularını bir kez daha gözden geçirme fikrine kapılırken Selim kimsenin beklemediği bir anda sürpriz bir şekilde Serra’yı öper.

SOL YANIM 4. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Sol Yanım 4. bölüm izleyin! ile ilgili etiketler Sol yanım Sol Yanım 4. bölüm Sol Yanım son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.