Sofia Vergara kimdir, kaç yaşında, nereli?

Modern Family dizisiyle tanınan Sofia Vergara, yedi yıldır evli olduğu Joe Manganiello'nun ayrılık kararı vermesiyle gündeme geldi. Bu çerçevede 'Sofia Vergara kimdir?' veya 'Sofia Vergara kaç yaşında?' gibi sorular araştırılıyor. Peki Sofia Vergara kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte ayrıntılar...

Sofia Vergara ve Joe Manganiello, yaptıkları açıklama ile boşanacaklarını doğruladı. Ünlü çift, “Boşanmak gibi zor bir karar verdik. Birbirini çok seven ve önemseyen iki insan olarak, hayatımızın bu yeni evresinde yol alırken mahremiyetimize saygı gösterilmesini kibarca rica ediyoruz.” sözlerine başvurdu. Peki, Sofia Vergara kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte detaylar...

Sofia Vergara kimdir, kaç yaşında, nereli?

SOFİA VERGARA KİMDİR?

Sofia Vergara, 10 Temmuz 1972 tarihinde Kolombiya'nın Barranquilla şehrinde doğmuş olan Kolombiyalı-Amerikalı aktris, model ve televizyon sunucusudur. Kendisi dünya çapında tanınan ve Hollywood'da başarılı bir kariyere sahip olan bir isimdir. Sofia, Güney Amerika'nın ünlü bir güzellik yarışması olan Miss Kolombiya yarışmasına katılmış ve 1992 yılında bu yarışmada ikinci olmuştur. Ardından, başarılı bir mankenlik kariyeri başlatarak reklam ve dergi çekimlerinde yer almıştır.

1990'ların sonlarında Amerika Birleşik Devletleri'ne taşınan Vergara, burada oyunculuk kariyerine odaklanmış ve 2000'li yılların başında televizyon dizilerinde küçük rollerle başlamıştır. Ancak gerçek çıkışını 2009 yılında ABC kanalında yayınlanan "Modern Family" dizisiyle yapmıştır. Bu komedi dizisinde Gloria Delgado-Pritchett karakterini canlandıran Sofia Vergara, performansıyla büyük beğeni toplamış ve dört kez Primetime Emmy Ödülleri'ne aday gösterilmiştir.

Modern Family'nin başarısı, Sofia Vergara'yı dünya çapında tanınan bir yıldız haline getirmiştir. Oyunculuk yeteneğinin yanı sıra, cana yakın kişiliği, güzellik ve esprili tarzıyla da izleyicilerin sevgilisi olmuştur. Modern Family'deki performansı sayesinde, dünya çapında tanınan en iyi ödenen televizyon aktrislerinden biri olmuş ve birçok prestijli ödül kazanmıştır.

Televizyon kariyerinin yanı sıra, Sofia Vergara sinema filmlerinde de yer almıştır. "Soul Plane," "Four Brothers," "Madea Goes to Jail," "New Year's Eve," "The Three Stooges," "Machete Kills" ve "Hot Pursuit" gibi yapımlarda rol almıştır. Ayrıca 2017 yılında "Emoji Movie: Express Yourself" animasyon filminde de seslendirme yapmıştır.

Sofia Vergara, kariyerinin yanı sıra güzellik, stil ve moda dünyasında da aktif olarak yer almıştır. 2011 yılında "People" dergisi tarafından "Dünyanın En Güzel Kadını" seçilmiştir. Ayrıca bir dizi büyük markanın reklam yüzü olarak da çalışmış ve çeşitli moda dergilerinin kapaklarında yer almıştır.

Sofia Vergara kimdir, kaç yaşında, nereli? ile ilgili etiketler Hollywood
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.