Skandal! Kim Kardashian kendi seks kasedini sattı!

Amerikan futbolcu O. J. Simpson, eski karısı Nicole Brown Simpson ve arkadaşı Ronald Goldman'u, fazla yakınlık kurdukları gerekçesiyle boğazlarını keserek öldürmüştü. Simpson'un davasını Kim'in babası Robert Kardashian üstlendi.Polis eve geldiğinde cinayete dair tek bir delil bile bulamamıştı. Uzun uğraşlar sonunda ünlü avukat, bu utandıran dava ile ününe ün kattı ve katil Simpson'un ağır hapis cezası almadan davasının sona ermesini sağladı. Amerikalılar, Kardashian adını ilk kez bu şekilde duymuş oldu.

Kim, 2000'lerin başında Cindy Crawford, Selena Williams, Lindsay Lohan, Brandy ve Paris Hilton gibi ünlü şöhretler için stilistlik ve asistanlık yapmaya başladı. Ama o da, en az ünlü müşterileri kadar şöhret elde etmek istiyordu.Kısa bir süre için Kim ve Paris Hilton, Kim'in teknik olarak Paris'in çalışanı olmasına rağmen, yakın arkadaş oldular. 2003 yılı sonunda, Paris Hilton ve Rick Salomon'un seks kasedi, Hilton'un yeni reality show'u The Simple Life'ın prömiyerinden sadece bir hafta önce basına sızdırıldı ve anında gündeme oturdu.

2007 yılında Kim ve ünlü R & B şarkıcısı sevgilisi Ray J'nin seks kasedi basına sızdırıldı. Kim ve sevgilisi ise kasedin basına sızdırıldığını iddia etmelerine rağmen, 5 milyon dolarlık bir anlaşma imzalayarak kasedi bir şirkete sattılar. Böylece Kim Kardashian, hayal ettiği üne yavaş yavaş kavuşacaktı.Kim'in sızdırılan kasedinden sadece 8 ay sonra, Kardashian ailesinin yer aldığı bir reality show başladı ve anında başarı elde etti.

728xauto.jpgkardesl

Kardashian'ların reality show boyunca hiçbir yetenek sergilememelerine rağmen, Keeping Up With Kardashians isimli reality show, inanılmaz ses getirdi. Kim sosyal medya platformlarında ön plana çıktığı için, herkesin dikkatini çekti ve takipçilerine diyet haplarını, güzellik ürünlerini öneren ilk kişi oldu. Böylece Kardashian ailesi, şöhretle gelen paranın tadını çıkarmaya başladı.

İsmini Amerikan futbolcu O. J. Simpson davasıyla duyuran kötü şöhretli bir avukatın (Robert Kardashian) kızı olan Kim Kardashian, şöhret konusunda mütevazı bir başlangıç yapmadı.Birçok kişi haklı olarak onun bu hızlı yükselişine anlam veremese de, Kardashian'ların artık çok ünlü bir aile oldukları, su götürmez bir gerçek!

728xauto.jpgjayy

Skandal! Kim Kardashian kendi seks kasedini sattı! ile ilgili etiketler kimkardashian parishilton simpson keepingup
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.