'Siyasi cinayetler FETÖ'cülerin piyasaya sürdüğü bir yalandır. Kılıçdaroğlu FETÖ ağzıyla konuşuyor!'

SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve SuperHaber programcısı - Hürriyet yazarı Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın yeni bölümü SuperHaber YouTube kanalında yayında…

İki usta isim SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile SuperHaber programcısı - Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, “Memleket Aşkına programının yeni bölümünde, muhalefetin ’siyasi cinayetler’ iddiasının perde arkasını ve Suriye'de operasyon sinyallerini masaya yatırdı.

"KILIÇDAROĞLU'NUN TÜRKİYE İÇİN ÇİZMEYE ÇALIŞTIĞI FOTOĞRAF; UYUŞTURUCU KAÇAKÇILIĞI YAPILAN, SİYASİ CİNAYET İŞLENEN VE KİMSENİN CAN GÜVENLİĞİ OLMADIĞI BİR ÜLKE"

Nedim Şener, "Türkiye'de bir savaşın içindeyiz, enformasyon ve yalan üzerinde yürüyor. Ortada bir yalan var. Kemal Kılıçdaroğlu 17-25 Aralık’ta sahte tapeleri Meclis’te dinleten biridir. Kılıçdaroğlu FETÖ ağzıyla konuşan bir kişidir. Kılıçdaroğlu'nun Türkiye için çizmeye çalıştığı fotoğraf, uyuşturucu kaçakçılığı yapılan, siyasi cinayet işlenen, kimsenin can güvenliği olmadığı bir ülke. FETÖ’cüler bunu sosyal medyada Ağustos’tan beri söylüyor. ‘Fuat Avni’ denen FETÖ’cü Said Sefa, ‘kan dökülecek’ yazıp duruyor. Birileri de gündem yaratmak için bunu kullanıyor. Kemal Kılıçdaroğlu sinsi bir provokasyon yapıyor." dedi.

"ALGI OPERASYONLARIYLA ADIM ADIM EN SON YAPACAKLARI ŞEY HAZIRLANIYOR"

Mete Yarar, "Bir suikast iddiaları var, bir de suikast yapmayı planlayanların listeleri. Siz hiç muhalefetten duydunuz mu, ‘Bu nasıl bir şey?’ tepkisi? Bu nasıl ikiyüzlülüktür? PKK’nın ölüm listelerini onaylıyorlar mı? ‘Bir strateji var. Türkiye’de yabancı bayrak operasyonları yapacaklar’ demiştim. Algı operasyonlarıyla adım adım en son yapacakları şey hazırlanıyor.

"AMAÇ TÜRKİYE'Yİ IRAK, DOĞU AKDENİZ VE EGE'DEN UZAKLAŞTIRMAK"

Türkiye güçlü bir şekilde başka yere kanalize edilmek isteniyor. Amaç Türkiye’yi Irak sahası, Doğu Akdeniz ve Ege’den uzaklaştırmak. Ben operasyonel etkisi yüksek, noktasal, lojistik ve ikmal hatlarına ya da kişilere yönelik bir operasyon bekliyorum." dedi.

Mete Yarar ve Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

 YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

'Siyasi cinayetler FETÖ'cülerin piyasaya sürdüğü bir yalandır. Kılıçdaroğlu FETÖ ağzıyla konuşuyor!' ile ilgili etiketler Mete Yarar Nedim Şener Memleket Aşkına siyasi cinayetler Kılıçdaroğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.