Sipahi Dizisinde Canan Komiser'in Hikayesi Nedir? Özge Gürel Neden Kabul Etti?

İlk bölümüyle Show Tv'de ekrana gelecek olan CNP Film imzalı Sipahi dizisi merakla bekleniyor. Yeni bir MİT dizisi olarak yayınlanacak ve Korkut Ali Türkoğlu adlı ajanın hikayesini aktaracak Sipahi dizisinde Özge Gürel'in canlandıracağı Canan Komiser'in hikayesi de araştırılmaya başlandı. Özge Gürel hayranları için araştırdık.

Başrollerinde Kaan Yıldırım, Kerem Alışık, Özge Gürel, Sinan Tuzcu, Başak Gümülcinelioğlu, Erkan Bektaş, Sarhat Nalbantoğlu, Gözde Okur, Emre Bulut, Berrin Arısoy ve Selçuk Borak gibi usta isimlerin yer aldığı Sipahi Dizisinin 1. bölümü bu akşam ekrana geliyor.

Sipahi dizisi Milli İstihbarat Teşkilatı'nın operasyonlarını anlatan bir dizi olacak. Yönetmenliğini Hakan İnan yaparken, senaryoyu Ali Doğançay yazıyor. Dizide Özge Gürel'in oynayacağı Canan Komiser'in hikayesi de merak ediliyor.

Sipahi dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler, ne anlatıyor? Show TV'nin yeni dizisi Sipahi konusu ve oyuncu kadrosu

CANAN KOMİSERİN HİKAYESİ NEDİR?

Özge Gürel'in ilk kez komiser rolüyle hayranlarının karşısına çıkacağı Sipahi dizisinde başrol Kaan Yıldırım'ın oynyacağı karakter olan Korkut Ali Türkoğlu olacak. Ancak Özge Gürel Sipahi'nin en önemli karakterlerinden biri olan Canan Komiser'in hikayesini ekrana taşıyacak. Korkut Ali Türkoğlu'nun MİT operasyonlarında Canan Komiser'in de yanında olacağı tahmin ediliyor.

Canan için öncelik mesleği ve vatanının güvenliği olduğundan özel hayatına dahil olan kişiler fazla dayanamaz. Canan da Ali ile karşılaşana kadar aşk konusunu düşünmemektedir ama Ali ona ezber bozdurur. Canan, görevde iken kontrollü olmaya çalışsa da çoğu zaman gözü kara şekilde davranır. Bu yönüyle Ali ile ortak özelliktedir. Her ne kadar önce dirense de Ali'ye karşı olan duygularını zamanla kabul edecektir.

Sipahi dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler, ne anlatıyor? Show TV'nin yeni dizisi Sipahi konusu ve oyuncu kadrosu

Batı'nın karanlık güçlerinin desteklediği 'Manager' yapılanması, Türkiye için açık tehdit haline gelmiştir. Türkiye'de kaos yaratacak, halkı korku ve paniğe sevk edecek kanlı terör eylemleri gerçekleşmektedir.

Sipahi Dizisinde Canan Komiser'in Hikayesi Nedir? Özge Gürel Neden Kabul Etti? ile ilgili etiketler Sipahi Dizisi Özge Gürel
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.