Sipahi 3. son bölüm izle 26 Aralık tek parça full

Sipahi 26 Aralık full izlenmek için yayında. Pazartesi akşamında saat 20.00’da Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Sipahi 3. bölüm tek parça full HD halinde burada…

Sipahi 26 Aralık full izlenmek için yayında. Pazartesi akşamında Sgow TV’de saat 18.30’dan itibaren yayınlanacak olan Sipahi 3. bölüm tek parça full HD halinde izleyenlerle buluşacak.

Başrollerinde Kaan Yıldırım ile Özge Gürel’in oynadığı Sipahi dizisi 13. bölüm ile 26 Aralık Pazartesi akşamında Show TV ekranlarında yayında olacak.

Sipahi son bölümünde; Ali ve Yıldırım, adım adım Habtor’a yaklaşmaktadır. Ali, Habtor’un yanına sızmayı başarmıştır. Ancak Ali’nin çıkan karmaşada Sipahi ekibi ile iletişimi kesilir.

Sipahi 3. son bölüm izle 26 Aralık tek parça full

Ali, bu operasyonda tek başına kalır. Beklemediği bir şekilde kendini Habtor’un evinde, Terörle Mücadele Komseri Canan ile birlikte bulur. Yıldırım ise bulduğu bir ipucunun peşinden giderek, Habtor’un evini bulmaya çalışır.

Ekip için her geçen saniye tansiyon yükselirken, tehlikenin boyutu büyümektedir. Ali’nin öncelikle Habtor’un planını öğrenmesi ve sonra da Canan ile kendisini Suriye’den kurtarması gerekmektedir. Ekip ise ellerindeki tüm imkanları kullanarak Ali’ye ulaşmaya çalışmaktadır.

Sipahi 3. son bölüm izle 26 Aralık tek parça full ile ilgili etiketler Sipahi Dizisi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.