Sipahi 2. Bölüm Full izle! 19 Aralık Sipahi Tek Parça seyret

Sipahi 2. bölüm ile yayında. Pazartesi akşamları ekranlara gelen Sipahi 2. bölüm izle dizi bitiminde Youtube platformunda olacak.

Sipahi 2. bölüm ile Show TV ekranlarında yayında. Pazartesi akşamları izleyicisiyle buluşan Sipahi dizisinin 2. bölümünün tamamı Youtube platformunda olacak.

Başrollerinde Kaan Yıldırım ile Özge Gürel’in oynadığı Sipahi son bölümünde; Sipahi ekibi, bombayı durdurmayı başarmıştır. Ancak bu onları bekleyen oyunun sadece küçük bir parçasıdır.

Sipahi 2. Bölüm Full izle! 19 Aralık Sipahi Tek Parça seyret

Ali ise önce Viyana ardından stadyumda karşılaştığı Canan’a bir açıklama borçludur. Aynı zamanda her istihbarat çalışanı gibi ikili hayat yaşayan Ali, kimliğini korumak zorundadır. Habtor’un yaşadığını öğrenen Yıldırım, onu yakalamanın hesaplarını yapmaktadır. Sipahi ekibi çözmeye çalıştıkları gizli oyunu tam olarak öğrenmeye çalışmaktadır.

Bunun tek yolu ise iyi planlanmış bir operasyon gerçekleştirmektir. Ancak tüm ekip, bir anda kendilerini beklemedikleri bir tehlikenin içerisinde bulurlar.

Sipahi 2. bölümünü izlemek için tıklayınız

Sipahi 2. Bölüm Full izle! 19 Aralık Sipahi Tek Parça seyret ile ilgili etiketler Sipahi Dizisi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.