Sinan Özen'in kızı Neva'nın sağlık durumu hakkında yeni gelişme!

Sinan Özen'in 8 aylık kızı Neva, bağırsak rahatsızlığından dolayı 6 kez ameliyat geçirmişti. Neva, dün 7'inci kez ameliyat masasına yattı. Sevenlerinden dua isteyen Sinan Özen, 'Nevamızı önce Allah’a sonra 7. kez doktorlarımıza emanet ettik." demişti. Küçük Neva'dan bugün güzel haber geldi.

  Ameliyatın başarılı geçtiğini söyleyen şarkıcı, "Rabbime şükürler olsun. Rabbim nerede sağlığa ihtiyacı olan varsa devasını nasip etsin. Evladımızın bu sürecinde yanımızda olan başta sağlık çalışanları olmak üzere herkese, gözyaşlarıyla evladımız için dualarını esirgemeyen tüm halkımıza çok teşekkür ederim." dedi.

Sinan Özen'in kızı Neva'nın sağlık durumu hakkında yeni gelişme!

Sosyal medya hesabından doktorların açıklama yatığı anları da paylaşan Özen, duygu dolu anlar yaşadı. Görüntülerde Sinan Özen'in eşinin mutluluk gözyaşları da kameralara yansıdı.

Sinan Özen'in kızı Neva'nın sağlık durumu hakkında yeni gelişme! - Resim : 2

Sinan Özen'in kızı Neva'nın sağlık durumu hakkında yeni gelişme! ile ilgili etiketler Ameliyat sinan özen Burcu Kartal neva bebek
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.