Sinan Akçıl ile Okan Bayülgen'in Erkan Petekkaya hakkında söyledikleri ağızları açık bıraktı

Sinan Akçıl, Okan Bayülgen'in Haber Global’de sunduğu 'Uykusuzlar Kulübü' programına konuk oldu. Şarkıcı Sinan Akçıl, oyuncu Erkan Petekkaya ile yaşadığı bir olayı anlattı. Okan Bayülgen'in ''Erkan Petekkaya bence akıl hastası'' şeklindeki açıklaması programa damga vurdu. Akçıl ise Petekkaya için ''Komşuyduk, beni evde yok sansın diye ışıkları kapatıyordum.'' itirafında bulundu.

Haber Global’de yayınlanan, sunuculuğunu Okan Bayülgen’in üstlendiği ‘Uykusuzlar Kulübü’ programının bu haftaki konuğu ünlü şarkıcı ve söz yazarı Sinan Akçıl oldu. Erkan Petekkaya ile yaşadığı anılardan bahseden Sinan Akçıl, ünlü oyuncunun gece yarılarında dahi kendisini aradığını anlattı.

 

SİNAN AKÇIL: ERKAN PETEKKAYA NE ZAMAN ARASA TELEFONU AÇARIM

Ünlü müzisyen Sinan Akçıl, "Erkan Petekkaya sabaha karşı 05.00'te beni aradı. 'Ben karımla bütün yaz bir şarkıyla aşk yaşadım. Azerbaycan şarkısı. Buna söz yazar mısın?' dedi.'Eyvah' dedim. Külfet. Birisi benden böyle bir şey isteyince külfet geliyor. Kırmamak da istediğim bir adam. Sabah 05.00'den 19.00'a açarım telefonu. Zaten sabah 7-8 gibi uyuyorum. Erkan ağabeye açarım telefonu. Görüntülü aramıyorsa... Çok beğendim şarkıyı. O çok uzun yıllar Diyarbakır Devlet Tiyatroları'ndaymış. Bu tiyatrocularda çok enteresan bir kulak oluyor." dedi.

Sinan Akçıl ile Okan Bayülgen'in Erkan Petekkaya hakkında söyledikleri ağızları açık bıraktı


OKAN BAYÜLGEN: ERKAN PETEKKAYA BENCE AKIL HASTASI

Okan Bayülgen'in "Erkan Petekkaya bence akıl hastası. Bunu bir heyetin inceleyip, bu adama teşhisi koyması gerekiyor. Böyle bir enerji! Neresinde aküsü varsa bunu bulmak lazım. Ya düğmesini kapatacaksın bu adamın bir saatte müthiş çalışıyor!" demesi üzerine Sinan Akçıl bir dönem ünlü oyuncu ile komşu olduğunu söyledi.

SİNAN AKÇIL: BAHÇEME GELİP 'SİNAN' DİYE BAĞIRDIĞINDA IŞIKLARI KAPATIYORDUM


Petekkaya'nın evinin bahçesine gelip "Sinan Sinan" diye bağırdığını anlatan şarkıcı şu ifadeleri kullandı: "Bahçeye gelip bağırdığında 'Sinan!' diye bağırdığında ışıkları kapatıyordum. Eve yok rolü yapıyordum. Çünkü onunla bir buluşursak 2 gün falan sürecek o görüşme. Ama iki eli kanda olsa gelecek bir adamdır. Öyle candır! Çok delikanlıdır... Tanıdığım en delikanlı olabilir Türkiye'de"

Okan Bayülgen'in, sanatçının anlattıklarına karşılık "Allah saklasın, onun komşusu olmak ne fena bir şeydir" yorumunda bulunması dikkat çekti.

 

ERKAN PETEKKAYA SAHNEDE İNTİHAR ETTİ

Bayülgen ayrıca kendi rol aldığı tiyatro oyununda daha önce Petekkaya'nın konuk olduğu bir anıdan bahsetti ve Petekkaya'nın kendisine verilmiş olan rolde yazılmadığı halde sahnede intihar ettiğini anlattı. Bayülgen, "Oradan masadan bıçak aldı, gırtlağını kesti, kıvrandı" diyerek Petekkaya'nın rolde yer almayan sahneleri kendisinin eklediğinden söz etti.

 

 

Sinan Akçıl ile Okan Bayülgen'in Erkan Petekkaya hakkında söyledikleri ağızları açık bıraktı ile ilgili etiketler Sinan Akçıl Okan Bayülgen Erkan Petekkaya
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.