Silivri'deki deprem büyük İstanbul depremini tetikler mi? Naci Görür'den ilk yorum

İstanbul Silivri açıklarında dün meydana gelen 3 büyüklüğündeki depremin ardından 'büyük İstanbul depremini tetikler mi?' tartışmaları başlamıştı. Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür’den konuyla ilgili açıklama geldi.

İstanbul'da dün meydana gelen 3 büyüklüğündeki deprem paniğe neden oldu. Silivri açıklarında yerin 7 kilometre altında meydana gelen gelen depremin, büyük İstanbul depreminin habercisi olduğu yönündeki tartışmalar sosyal medyada gündem oldu.

NACİ GÖRÜR'DEN İSTANBUL'DAKİ DEPREM İLE İLGİLİ YORUM

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, dün İstanbul'da yaşanan deprem ile ilgili sosyal medyadan açıklama yaptı. Görür, "Hep söylüyoruz hiç kimse kolay kolay bu deprem öncüdür diyemez" dedi. İşte Naci Görür'ün açıklamaları:

"Birçok arkadaşım Marmara’da olan küçük depremle ilgili fikrimi soruyor. Hep söylüyoruz hiç kimse kolay kolay bu deprem öncüdür diyemez. Evet, bu üçlük deprem endişe ettiğimiz Kumburgaz Fayı üzerinde ama bu fayın batı ucunda krip nitelikli küçük sarsıntılar ara sıra oluyor. Bu da muhtemelen onlardan biri. Endişe edilecek bir şey olduğunu sanmıyorum. Özellikle gaz çıkışlarına bağlı küçük depremler de batı Marmara’da yaygın. Sevgiyle. Bu vesile ile bir kez daha tekrarlamak istiyorum: Millet olarak depremleri durduramayız ama deprem dirençli yerleşim alanları yapabiliriz yöneticilerimizden talep edin"

Silivri'deki deprem büyük İstanbul depremini tetikler mi? Naci Görür'den ilk yorum ile ilgili etiketler Naci Görür deprem İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi tutuklandı.